De weg naar onze nieuwe stek: Tech Campus De School

Na bijna 20 jaar is het tijd voor een nieuwe locatie. In 2022 verlaten wij het Veenderveld om te verhuizen naar De School. Dé nieuwe stek voor Verdel en het team. In deze blog nemen we je mee tijdens onze reis. Van plannen tot verbouwing en tot slot de verhuizing!

Updates vanuit De School

Onze collega Simone neemt jullie in onderstaande video's mee door Tech Campus De School. Hierin zie je de hoogtepunten van afgelopen maandag. Zoals de sleuteloverdracht, de startbouw en de sloop van de gymzaal door Gebr. de Hollander. Verder spreekt Simone hierin onder andere met Bas van der Geest van Bouwbedrijf van der Geest. Veel kijkplezier! 

 

Officiƫle start bouw

De kop is eraf, op vrijdag 11 maart ging de bouw officieel van start! Het was een feestelijke middag met collega's, (onder)aannemers, buren en andere betrokkenen. Barry en Heidi spraken de aanwezigen toe over de mooie plannen en samenwerkingen die komend jaar realiteit worden. Hun kinderen mochten het startsein geven en de eerste sloopwerkzaamheden verrichten. Op de foto hieronder zie je Bryan, Dylan, Fabiënne en Sharon met zwaar geschud de muur aan de achterzijde van het gebouw bewerken. 

Als alles volgens planning verloopt, richten we eind dit jaar nog onze nieuwe werkplekken in. Wij kunnen niet wachten! 

Sleuteloverdracht

21 februari, wethouder Inge van der Meer overhandigt de sleutel van het voormalige Bonaventura College aan Barry en Heidi Verdel. Na de sleuteloverdracht mocht een klein feest momentje niet uitblijven en vierden we het met taart en bubbels. Meer over de ontwikkeling van Tech Campus De School en deze middag lees je op de website van De School.

Barry met concept De School in het nieuws

Op 24 januari 2022 halen Barry en Camilla (CEO CoolProfs) samen het nieuws. Op verschillende nieuwssites is een interview te lezen met de twee ondernemers over de realisatie van Tech Campus De School. De nieuwe stek van Verdel. Naar verwachting verhuizen we eind 2022 van het Veenderveld naar De School.


Geplaatst op 25-05-2022 door Sharon Honders


Overige actualiteiten