De weg naar onze nieuwe stek: Tech Campus De School

In 2022 verlieten wij het Veenderveld om te verhuizen naar Tech Campus De School. Dé nieuwe stek voor Verdel en het team. Inmiddels hebben wij onze eindbestemming bereikt en zijn wij ingetrokken in De School. Lees in deze blog hoe onze reis, van plannen maken tot aan het verhuizen, is verlopen!

Eindbestemming bereikt

 

 

We zijn verhuisd!

Op donderdag 29 december pakten wij halverwege de dag onze spullen en vertrokken we van het Veenderveld richting De School. De rest van de middag zijn we druk bezig geweest met laden, lossen, het inrichten van de kantoren en het installeren van de werkplekken. We zijn verhuisd!

Vanaf nu vind je ons in Tech Campus De School:

Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen

De laatste video van De School

In video #8 van De School neemt Simone ons een laatste keer mee door het pand. Het meeste meubilair staat en de puntjes worden op de i gezet. De verhuizing op 29 december 2022 komt steeds dichterbij! In deze video blikt Barry terug op het gehele traject. 

Extra foto's, omdat het zo mooi wordt!

Met de oplevering én verhuizing in zicht, worden momenteel de laatste puntjes op de i gezet. Het pand is zo goed als af en wat ziet het er al gaaf uit! Hieronder een paar mooie, recente foto's van De School. Op naar de verhuizing! 

Buitenaanzicht De School Balie De School

Wiskundelokaal Toneelzaal

Het einde komt in zicht!

Collega Simone neemt ons in video #7 weer mee door De School. Het einde komt in zicht! Het kantorendeel van Tech Campus De School lijkt al steeds meer op de artists impressions van de architect VRP. Daarnaast is de afgelopen weken de eerste hand gelegd aan het interieur, de inrichting ofwel het uiterlijk van de lokalen en andere (openbare) ruimtes in De School. Ook werkt de wifi én hangt de verlichting. De schilder, parketteur en stoffeerders vertellen over hun werkzaamheden in deze nieuwe video. Bekijk 'm nu!

Laatste kijkdag voor de verhuizing!

Wij bewonderden voor de laatste keer de vorderingen van de bouw met het team. De volgende keer dat we in Tech Campus De School komen, zijn wij bezig met de verhuizing en het installeren van onze werkplekken. We verhuizen tussen kerst en nieuwjaar naar onze nieuwe huisvesting. Iedereen heeft hier onwijs veel zin in en kan niet wachten om de werkplekken in te richten! 

Per vrijdag 30 december is dit ons nieuwe adres:

Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen

 

Elektra in het gebouw

In de zesde video van Tech Campus De School neemt collega Simone ons weer mee door onze nieuwe huisvesting. Alexander van J. De Groot elektrotechniek en beveiliging laat ons de belangrijkste plekjes zien wat betreft elektra in het gebouw. Met natuurlijk extra beeldmateriaal van de vorderingen! 

Schilderwerk, luchtbehandelingssysteem en de glazen wand

De vijfde video vanuit Tech Campus De School staat online. Er wordt iedere dag hard doorgewerkt In de vijfde #5 video zitten de eerste weken na de bouwvak er alweer op. Iedere dag wordt er hard doorgewerkt en dat betekent dat er voor het oog steeds meer zichtbaar wordt. Waar hiervoor veel gedaan werd aan en in de muren en wanden, is nu bijvoorbeeld de schilder al druk met zijn werkzaamheden.

Robert Schouten van Schouten Installatie vertelt ons over de werkzaamheden in De School zoals het luchtbehandelingssysteem en de hergebruikte radiatoren. Bekijk daarnaast hoe het gebouw steeds meer gaat lijken op de tekeningen van de architect! Veel kijkplezier!

Kijkdag

Op woensdag 17 augustus kregen we opnieuw de kans voor een kijkdag in De School. Iedereen was razend benieuwd hoe zijn of haar toekomstige lokaal er nu uit zag! Niet alleen ons team Verdellers, maar ook de werknemers van BITS workspace, FlowerWatch, CoolProfs en Bibliotheek Rijn en Venen kwamen langs! Iedereen kreeg een rondleiding van Barry met uitleg over de luchtsystemen en voortgang van de bouw. 

Hoe is het na de bouwvak?

Het is alweer de vierde vlog van collega Simone waarin we updates krijgen vanuit Tech Campus De School! De fundering van zowel de appartementen, als de betonvloer binnen is gestort. Ook vertelt Patrick van der Meer van J de Groot elektrotechniek & beveiliging over alle hightechsystemen die worden geïmplementeerd in De School. Veel kijkplezier!

Bouwupdate vanuit De School

We delen weer nieuwe updates vanuit Tech Campus De School! Hierin staat de eerste paal van de bouw van de appartementen centraal. Inmiddels zijn de heiwerkzaamheden afgerond en praat Bob van Bouwbedrijf Van der Geest ons bij over de werkzaamheden in en rondom De School. Veel kijkplezier!

 

Kijkdag

Op dinsdag 24 mei kreeg ons team samen met de medewerkers van aanstaande huurders alvast een voorproefje van Tech Campus De School. Alle Verdellers en aanhang waren welkom om de ontwikkelingen in De School te aanschouwen. Op deze manier heeft iedereen een beter beeld van zijn of haar toekomstige werkplek. We kunnen niet wachten tot het af is! 

Updates vanuit De School

Onze collega Simone vlogt voor Tech Campus De School en neemt jullie in onderstaande video's mee door de werkzaamheden. Hierin zie je de hoogtepunten van vorige week maandag, zoals: de sleuteloverdracht, de startbouw en de sloop van de gymzaal door Gebr. de Hollander. Verder spreekt Simone hierin onder andere met Bas van der Geest van Bouwbedrijf van der Geest. Veel kijkplezier! 

 

Officiële start bouw

De kop is eraf, op vrijdag 11 maart ging de bouw officieel van start! Het was een feestelijke middag met collega's, (onder)aannemers, buren en andere betrokkenen. Barry en Heidi spraken de aanwezigen toe over de mooie plannen en samenwerkingen die komend jaar realiteit worden. Hun kinderen mochten het startsein geven en de eerste sloopwerkzaamheden verrichten. Op de foto hieronder zie je Bryan, Dylan, Fabiënne en Sharon met zwaar geschud de muur aan de achterzijde van het gebouw bewerken. 

Als alles volgens planning verloopt, richten we eind dit jaar nog onze nieuwe werkplekken in. Wij kunnen niet wachten! 

Sleuteloverdracht

21 februari, wethouder Inge van der Meer overhandigt de sleutel van het voormalige Bonaventura College aan Barry en Heidi Verdel. Na de sleuteloverdracht mocht een klein feest momentje niet uitblijven en vierden we het met taart en bubbels. Meer over de ontwikkeling van Tech Campus De School en deze middag lees je op de website van De School.

Barry met concept De School in het nieuws

Op 24 januari 2022 halen Barry en Camilla (CEO CoolProfs) samen het nieuws. Op verschillende nieuwssites is een interview te lezen met de twee ondernemers over de realisatie van Tech Campus De School. De nieuwe stek van Verdel. Naar verwachting verhuizen we eind 2022 van het Veenderveld naar De School.


Geplaatst op 9-12-2022 door Sharon Honders


Overige actualiteiten