Terug de schoolbanken in

‘Stilstaan is achteruitgaan’ een veel gehoorde kreet. Anno 2020 gaan de ontwikkelingen vliegensvlug en is het moeilijk bij te houden. Welke trends volg je en in welke ga je zelfs investeren? Lastig. Steeds vaker mogen wij onze klanten adviseren op basis van onze kennis.

Bijspijkeren van jouw kennis

Heb jij al enige tijd het idee om de manier van werken te moderniseren of wil je beter gevonden worden in Google? Duik de schoolbanken in van Verdel. In ons ICT- en media kenniscafé delen wij onze expertise over uiteenlopende onderwerpen. Deze sessies organiseren wij het liefst bij jou op locatie. Een van onze experts komt langs om gedurende een periode verschillende ICT- & mediavraagstuken te behandelen. De schoolbanken die wij aanbieden zijn ook toegankelijk voor jouw collega’s, om zo in teams de actiepunten op te pakken.

Met praktische handvatten aan de slag

Naast het delen van kennis geven wij bij Verdel ook regelmatig trainingen. Een LinkedIn training voor een professionele profilering van jouw communicatie-uitingen. Of een training over het zakelijke gebruik van Instagram. Tijdens deze interactieve sessies reiken onze communicatieprofessionals jou direct handige handvatten aan waar je direct de vruchten van plukt.

Vraagstukken waar wij jou direct mee helpen:

  • Overschakelen naar de cloud
  • Integreren van Office 365
  • Professionaliseren van jouw online communicatie
  • Veilig samenwerken
  • Dataopslag

Kennis delen

Wij delen graag onze kennis. Neem contact met ons op voor meer informatie via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail


Geplaatst op 17-02-2020 door Sharon Honders

Overige actualiteiten