De online voorjaarsschoonmaak

Huishoudens en bedrijven rukken deze maand massaal uit om aan de slag te gaan met de voorjaarsschoonmaak. Terwijl de huizen en kantoren afgestoft worden, blijven websites, servers en social media hier nog weleens in achter. Zonde! Want het opschonen van jouw online omgeving zorgt ervoor dat je zelf weer snel en gestructureerd kan werken en dat je content weer relevant is voor je doelgroep. Wij helpen je graag de bezem er doorheen te halen.

Een frisse website met Ans

@ns is de schoonmaakster van je website. Gestructureerd pakt ze zowel de inhoud als de vorm en techniek van de website aan. Ook functionaliteit en vindbaarheid wordt hierin meegenomen. Kan jouw website wel een voorjaarsschoonmaak gebruiken? Wij kijken graag samen met jou én met @ns hoe we jouw website op kunnen frissen. 

Social media oppoetsen

Welke social mediakanalen beheer je? En zijn al deze kanalen nog wel relevant? Zijn je foto’s up-to-date? Als je social media goed inzet, creëer je meer zichtbaarheid en websiteverkeer. Hierbij is het van belang dat je berichten in lijn staan met je website en nog belangrijker: met je bedrijf. Maak daarom op de juiste manier gebruik van het juiste medium. Onze experts staan te popelen om jou te adviseren of (tijdelijk) extra handjes te bieden bij de uitvoering.

Met de bezem er doorheen

Is jouw bedrijf toe aan een online voorjaarsschoonmaak? Onze experts geven graag advies en steken hun handen uit de mouwen om jouw online omgeving op te frissen. Neem contact met ons op voor meer informatie via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 11-03-2020 door Renee Verbraak

Overige actualiteiten