Blog Barry: “Een leven lang leren!”

Op de foto: Heidi en Barry Verdel proosten op de aankoop van onze nieuwe bedrijslocatie, februari 2022.

Toen ik 6 jaar oud was, keek ik ernaar uit om na de vakantie weer terug naar school te mogen. Toen ik 16 jaar oud was, keek ik júíst weken lang uit naar de vakantie. Ik vond leren wel belangrijk, maar hard werken in de vakantie was zeker net zo leerzaam en eigenlijk veel leuker. 

Toch ging ik op mijn 18e studeren aan de Vrije Universiteit. Maar op mijn 21e slokte het werken in mijn eigen bedrijfje al mijn tijd op en koos ik ervoor om te werken. En nu ben ik 43 jaar oud, heb ik een jaar lang keihard gewerkt en kijk ik er zo ontzettend naar uit om terug naar school te gaan...

Koers houden

Denk je de coronapandemie achter je te laten, schieten de energieprijzen door het dak. De arbeidsmarkt is overspannen en eigenlijk is de wereld ook best een rommeltje. Gelukkig mogen wij in onze sector nog niet klagen en slaan we ons er zeker als bedrijf goed doorheen! 

Toch hadden wij onze eigen uitdagingen in 2022. We kochten een school en ik koos ervoor om die zelf te ontwikkelen. Je leest hier alles terug: van plannen en verbouwing tot aan de verhuizing. Voor mijn team betekende dat, dat ze het een jaar (bijna) zonder mij moesten doen. En ik wist natuurlijk vooraf dat dat hen ging lukken!

"Koers houden en zorgen dat we klaar zijn om te verhuizen!"

Dat was het doel voor 2022. Het afgelopen jaar groeide het team naar 60 Verdellers, de trainingsagenda's bleven goed gevuld én wij verwelkomden diverse mooie nieuwe klanten, terwijl bestaande relaties intensiveerden. Je kunt je voorstellen hoe trots ik ben op mijn sterke team. Koers gehouden en zélfs een beetje gas bij kunnen geven.

Toch geen projectontwikkelaar worden

Een leven lang leren, resources delen, kenniswerkers bij elkaar brengen om hogere doelen te stellen, hybride werken, hybride trainen, een kantoor als clubhuis, aandacht voor circulariteit en duurzaamheid én maatschappelijkverantwoord werken. Al deze grote trends komen bij elkaar in Tech Campus De School.

Onze nieuwe locatie heeft een hang-out waar je niet mag werken, een aula om te ontmoeten, een toneelzaal voor gave events, een leslokaal voor trainingen met een green screen voor webinars, een podcaststudio, een Makerslab om lekker innovatief te zijn, meer dan 120 werkplekken en nog tal van andere leuke plekjes om samen of zelfstandig te werken. 

"Ik heb genoten van de rol als projectontwikkelaar, maar ik kijk er toch vooral naar uit om in het nieuwe jaar te genieten van de mooie, nieuwe locatie!"

Toen ik een jaar geleden door De School liep was het leeg, maar de energie was niet verdwenen. In mijn hoofd had ik ieder plekje al bedacht. Nu gaan we bijna verhuizen en is alles zo geworden als ik het graag wilde, óf zelfs beter. Met dank natuurlijk aan alle adviseurs en vakmensen die zo keihard voor ons werkten. 

#Back2School

Het thema voor 2023 laat zich wel raden. Wij gaan #Back2School. Een kraakhelder thema, waarmee we Verdel naar een volgend level kunnen brengen. Het nieuwe jaar gaat over kennis en kwaliteit. We gaan diverse certificeringen behalen in zowel proces als kennis. Iedere dag zullen collega's trainen en elkaar inspireren, maar we stellen ook een trainingsagenda op voor onze klanten. Kennis delen en inspireren op onze maandelijkse Verdel Studiemiddag hoort daar natuurlijk bij.

Samen de lat hoger leggen in de entourage van een inspirerende school. Wij willen de ruimtes volop gebruiken om ook jou te ontmoeten. Voor een borrel, inspiratie óf training. Maar zelfs als je ons niet nodig hebt, delen wij graag onze faciliteiten.

In 2023 willen we de groei van ons bedrijf doorzetten en nog wat versnellen. Hiermee borgen we dat we ook op lange termijn een krachtige partner voor jou zullen zijn.

Samenkomen

Natuurlijk gaan we het volgende level van Verdel én onze nieuwe huisvesting nog een keertje groots vieren. Dat gaan we doen in juni 2023, wanneer ook de woningen van Tech Campus De School klaar zijn, dan is het concept namelijk écht klaar. 

Maar natuurlijk ben je voor die tijd al van harte welkom om een keertje te komen kijken waar wij aan gewerkt hebben. Bel je favoriete Verdeller voor een persoonlijke rondleiding! Nablijven was immers nog nooit zó leuk! En mocht ik die favoriete Verdeller zijn, dan bel je gewoon mij. 

Fijne feestdagen!

Wij verhuizen tussen kerst en oudejaarsdag naar onze nieuwe locatie. Veel Verdellers hebben aangeboden ook 's avonds nog te komen klussen. We maken er een gezellige week van en zijn ook regulier geopend en bereikbaar voor jouw vragen.

Ik wens jou ook een warme decembermaand, fijne feestdagen en een goede start van 2023 toe. Na de kerstvakantie snel weer naar school om te werken of naar werk om te leren. Óf allebei natuurlijk...


Geplaatst op 12-12-2022 door Barry Verdel


Overige actualiteiten