Aftermovie: Bijpraten met Verdel

Hoog tijd om bij te praten! We hebben al te lang niet de kans gehad om kennis en inspiratie uit te wisselen, daarom organiseren wij: Bijpraten met Verdel! Kennissessies, inspiratie en borrelen.

Let op: het evenement heeft al plaatsgevonden. 

Aftermovie

We hebben Bijpraten met Verdel vastgelegd in een aftermovie! Benieuwd? Bekijk de video! 

Bijpraten met Verdel was een voorproefje van de maandelijkse Studiemiddagen die we vanaf volgend jaar organiseren. Bekijk het programma van de Studiemiddagen in 2023 en mis niks!

Wat hebben we besproken?

Tijdens Bijpraten met Verdel doken we in 3 actuele thema's: cybersecurity, Microsoft 365 en PowerApps. Collega's Lex Hoogenboom, CarelJan Kuiter en Marcel Sjardijn vertelden hier in een half uur per sessie meer over. We lichten de onderwerpen hieronder nog even kort toe.

Heb je het gemist en/of wil je ergens meer over weten? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Microsoft 365

Inmiddels zijn veel mensen bekend met Outlook, OneDrive en Teams. Maar deze applicaties vormen slechts het topje van de ijsberg.

"Microsoft biedt zoveel meer! Werk bijvoorbeeld samen op een whiteboard, maak eenvoudige taken aan via Planner of vertel een interactief verhaal via Sway." 

Lex (ICT solutions consultant) vertelt je meer over de onbekende parels van Microsoft 365 én wat je ermee kan. Zo haal je méér uit je software zonder extra kosten te maken.

Cybersecurity

CarelJan (ICT business consultant) houdt zich veel bezig met beveiliging. Hij praat jullie bij over cybersecurity. Het aantal bedrijven dat te maken heeft gehad met een cyberaanval is het afgelopen jaar namelijk sterk gestegen.

"Ransomware en cyberdreigingen worden steeds geavanceerder en ernstiger waardoor het operationele risico steeds groter wordt."CarelJan vertelt wat je als bedrijf zelf kan doen om je hier beter tegen te wapenen. En hoe hackers te werk gaan om binnen te komen in je organisatie!

PowerApps

Marcel (business productivity consultant) werkt op de afdeling Oplossing en Productiviteit en praat jullie bij over PowerApps. Hij laat je in zijn sessie een aantal praktische voorbeelden zien en helpt je op weg zodat jij hier zelf mee aan de slag kunt. 

"Ook met weinig of geen technische ontwikkelervaring is het mogelijk om zelf mobiele en webapps te ontwikkelen." Marcel legt uit hoe je jouw webapp kunt laten aansluiten op jouw zakelijke behoeftes. Maak voor het ontwikkelen gebruik van jouw eigen data bronnen zoals: Microsoft Excel, SharePoint, SQL Server en nog veel meer. 

Verdel Studiemiddag

Heb jij Bijpraten met Verdel gemist? Niet getreurd! Vanaf 2023 organiseren we iedere laatste donderdag van de maand de Verdel Studiemiddag! Bekijk het programma van de komende Studiemiddagen voor meer informatie!


Geplaatst op 12-08-2022 door Renee Verbraak


Overige actualiteiten