Bijpraten met Verdel | donderdag 13 oktober

Hoog tijd om bij te praten! We hebben al te lang niet de kans gehad om kennis en inspiratie uit te wisselen, daarom organiseren wij: Bijpraten met Verdel! Kennissessies, inspiratie en borrelen. Het evenement vindt plaats op donderdag 13 oktober vanaf 14.30 uur (inloop) bij Poco Más, in Roelofarendsveen. De drie kennissessies duren van 15.00 tot 17.00 uur met aansluitend een borrel. 

Ben jij erbij? Meld je aan!

Hoe ziet deze dag eruit?

We starten het bijpraten met een openingswoordje van Barry. Hierin vertelt hij onder andere over onze nieuwe huisvesting in Tech Campus De School en wat dat voor leuke nieuwe kansen geeft in onze samenwerking. Daarna duiken we dieper in 3 actuele thema's: cybersecurity, Microsoft 365 en PowerApps. Hier vertellen onze collega's Lex Hoogenboom, CarelJan Kuiter en Marcel Sjardijn jullie in een half uur per sessie meer over. Daarna sluiten we de middag af met een gezellige borrel verzorgd door Poco Más. Bijpraten met elkaar en napraten over de sessies. We zijn benieuwd hoe het met jullie gaat, waar jullie tegenaan lopen en hoe jullie de middag hebben ervaren. 

Microsoft 365

Inmiddels zijn veel mensen bekend met Outlook, OneDrive en Teams. Maar deze applicaties vormen slechts het topje van de ijsberg.

"Microsoft biedt zoveel meer! Werk bijvoorbeeld samen op een whiteboard, maak eenvoudige taken aan via Planner of vertel een interactief verhaal via Sway." 

Lex (ICT solutions consultant) vertelt je meer over de onbekende parels van Microsoft 365 én wat je ermee kan. Zo haal je méér uit je software zonder extra kosten te maken.

Cybersecurity

CarelJan (ICT business consultant) houdt zich veel bezig met beveiliging. Hij praat jullie bij over cybersecurity. Het aantal bedrijven dat te maken heeft gehad met een cyberaanval is het afgelopen jaar namelijk sterk gestegen.

"Ransomware en cyberdreigingen worden steeds geavanceerder en ernstiger waardoor het operationele risico steeds groter wordt."CarelJan vertelt wat je als bedrijf zelf kan doen om je hier beter tegen te wapenen. En hoe hackers te werk gaan om binnen te komen in je organisatie!

PowerApps

Marcel (business productivity consultant) werkt op de afdeling Oplossing en Productiviteit en praat jullie bij over PowerApps. Hij laat je in zijn sessie een aantal praktische voorbeelden zien en helpt je op weg zodat jij hier zelf mee aan de slag kunt. 

"Ook met weinig of geen technische ontwikkelervaring is het mogelijk om zelf mobiele en webapps te ontwikkelen." Marcel legt uit hoe je jouw webapp kunt laten aansluiten op jouw zakelijke behoeftes. Maak voor het ontwikkelen gebruik van jouw eigen data bronnen zoals: Microsoft Excel, SharePoint, SQL Server en nog veel meer. 

Alle info op een rijtje

  • Wat: Bijpraten met Verdel
  • Wanneer: Donderdag 13 oktober, inloop 14.30 uur
  • Hoelaat: Kennissessies van 15.00 tot 17.00 uur, aansluitend borrel. 
  • Waar: Bij Poco Más op Noordhoek 19, 2371 XH in Roelofarendsveen. 
  • Waarom: We hebben de afgelopen jaren geen fysiek event kunnen organiseren voor onze klanten. Het is daarom tijd om bij te praten én de kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan met jullie te delen!

Hopelijk zien we je daar! 

Ben jij erbij?

Wij zijn al druk bezig met de voorbereiding en hebben er zin in! We hopen veel bekenden te zien 13 oktober en horen graag of je ook komt. Laat daarom je gegevens achter via het formulier. Neem voor vragen over het evenement contact op met communicatie@verdel.nl of bel naar (071) 331 01 84.

Meld je aan!


Geplaatst op 12-08-2022 door Renee Verbraak


Overige actualiteiten