Creëer jouw ideale thuiswerkplek: ons advies

Werk jij vast of regelmatig thuis? Dan is het belangrijk om de juiste spullen in huis te hebben. Maar wat is een goede laptop of surface? Wat moet je doen als je geen goede online verbinding hebt? En waarom werkt een beugel zo prettig? Wij adviseren je graag. 

Een goed begin

De beste werksetting begint bij een goed product. Misschien heb je zelf al een laptop of mag je deze van kantoor meenemen. Of ben je nog op zoek naar een notebook? Dan raden wij de HP ProBook 450 G7 aan. Met een 15,6 inch groot scherm prettig om thuis op te werken. Ook zonder tweede scherm. 

Externe schermen

Maak jij wel graag gebruik van een extra scherm? Met dit HP USB-C docking station verbind je jouw laptop gemakkelijk aan een of twee externe schermen. Ook kun je tegelijkertijd de laptop opladen en creëer je een volwaardige (flex)werkplek voor thuis of op kantoor.

De HP EliteDisplay E233 is een nette monitor met zeer kleine omranding. Het scherm is op de voet kantelbaar en in hoogte te verstellen. Zo zit je ook op jouw thuiswerkplek in een goede werkhouding.

Extra werkcomfort

Beschik jij al over verschillende schermen, maar mist er net iets om deze op een fijne hoogte te krijgen? Met de Newstar Neomount D135D zet je jouw schermen snel op de juiste, ergonomisch verantwoorde hoogte. Ook houd je extra ruimte over op je bureau en geeft het een esthetisch mooi resultaat. Dat zit wel zo lekker!

Voor extra comfort kun je ook een draadloze muis en toetsenbord aanschaffen. Zo hoef je niet uit te reiken naar het toetsenbord en de muis van jouw laptop.

Hoor en zie je mij? 

Zit je net in een videomeeting, hapert je verbinding. En wil je snel even iets aanpassen, werkt je internet niet meer mee. Of merk je andere wifi-gebreken? Wij helpen je graag om een fijne online verbinding te creëren. Ook thuis. 

Met een site survey meten we de hoeveelheid benodigde acces points en de positionering hiervan. We kijken hierbij direct of de aanwezige internetaansluiting voldoende is en controleren eventuele storingsbronnnen. Zo zorgen wij voor een goed werkende, draadloze, oplossing. 

Jouw ideale thuiswerkplek

Mis jij nog net dat éne product om jouw ideale thuiswerkplek te creëren? Wil je jouw online verbinding verbeteren of een ander, persoonlijk advies met betrekking tot jouw werkomgeving? Onze experts staan je graag te woord. Stuur een e-mail of bel naar (071) 331 01 84. 


Geplaatst op 29-09-2020 door Renee Verbraak


Overige actualiteiten