Akerboombouw

Trots op het vakmanschap

Akerboombouw is al meer dan 80 jaar een betrouwbare partner in bouw. De veelzijdige vakmannen zijn gespecialiseerd in restauratie en onderhoud van monumentale panden. Wij mochten het familiebedrijf helpen met hun complete communicatiestrategie.

Bekijk de website

De uitdaging 

Akerboombouw klopte bij ons aan met de wens om te werken aan hun online uitstraling. Het bedrijf wilde de buitenwereld laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Echter ontbraken er duidelijke handvatten of een concreet plan.

De oplossing

Allereerst hebben we de doelgroep, doelen en communicatiemiddelen van Akerboombouw in kaart gebracht en samengevat in een communicatieplan. Al snel bleek dat een nieuwe website en professionele fotografie onontkomelijk was. Een mooie uitdaging voor onze webdesigner!

Onze communicatie-experts hebben Akerboombouw geholpen bij het optuigen van een nieuwe site met zoekmachinevriendelijke teksten, presentatiemateriaal en diverse social media-kanalen. Op structurele basis ondersteunen wij met het creëren van nieuwe content, berichtgeving op social media en het up-to-date houden van de website.

 

Hulp nodig?

Heb je zelf onvoldoende tijd of kennis voor jouw communicatieklus? Neem contact op met onze experts via (071) 744 0054.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.