Webinar: Veilig online thuiswerken met Microsoft 365

Na het succes van ons eerste webinar over Microsoft Teams in april, organiseren wij op vrijdag 12 juni om 10.30 uur een webinar over veilig online thuiswerken met Microsoft 365. Microsoft 365 biedt een groot scala aan beveiligingsopties welke het online werken veel veiliger maken. Wist je bijvoorbeeld dat je met Microsoft 365 gebruik kunt maken van Multi-Factor Authenticatie en ook direct op afstand de beveiligingsinstellingen van je PC en mobiele telefoon kunt beheren?

Webinar: Veilig online thuiswerken in Microsoft 365

Collega Lex Hoogenboom, Senior ICT-adviseur en consultant, geeft je het antwoord op al je beveiligingsvraagstukken in combinatie met Microsoft 365. Hoe sla je data veilig op? Welke invloed heeft je thuisnetwerk op de veiligheid? En welke componenten heb je nodig om veilig te werken? 

Heb jij nu al een vraag waar je graag het antwoord op wilt weten? Stuur deze vraag per e-mail naar Lex. Tijdens het webinar zelf is het mogelijk om vragen te stellen via de chat. 

Aanmelden voor het webinar kan door een e-mail te sturen naar info@verdel.nl. Na aanmelding ontvang je van ons een e-mail met een link die je toegang geeft tot het webinar. Deze link sturen wij je de ochtend van het webinar toe. 

Alle informatie op een rij:

  • Webinar: Veilig online thuiswerken met Microsoft 365
  • Vrijdag 12 juni om 10.30 uur
  • Aanmelden en vragen insturen per e-mail
  • De ochtend van het webinar ontvang je een e-mail met een link om deel te nemen

Meer weten? 

Heb je vragen over online veiligheid specifiek gericht op jouw situatie? Of wil je dat een van onze collega's met jou meekijkt naar een oplossing? Wij helpen je graag! Neem contact op met een van onze experts via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail


Geplaatst op 11-05-2020 door Renee Verbraak

Overige actualiteiten