Slim printen met Brother

Brother biedt een breed assortiment printers en is dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding een ontzettend populair merk. Bij Verdel zijn we fan, zeker van de Managed Print Service, hiermee kun je de controle en efficiency van je printer(s) verbeteren en de printkosten drastisch verlagen.

Managed Print Service

Brotherprinters zijn er voor iedereen. Als afdelingsprinter op een groot kantoor, als digitaliseringsoplossing waarmee je ook een kleurenkopietje kunt draaien of voor de thuiswerker. Met de slimme Managed Print Service print je tegen vaste prijzen en monitort jouw printer problemen in een vroeg stadium. Is je cartridge of toner bijna leeg? De printer geeft het door aan de klantenservice en de nieuwe producten worden binnen enkele dagen geleverd. Doet zich een probleem voor waar een monteur voor nodig is? Het wordt voor je geregeld! Nieuwsgierig? Bekijk onderstaande video.

De voordelen

Of je nu beschikt over een enkele printer of in het bezit bent van een compleet printerpark, met Brother Managed Print Service kun je de kosten flink verlagen. Het programma geeft printen een cloudervaring, gezien je alleen betaalt voor wat je gebruikt.

Interesse?

Kom voor meer informatie over Brother MPS langs bij ons in het Expert Center. Hier staat een demo printer en vertellen we graag over de mogelijkheden. Wanneer je een zakelijk printermodel van Brother aanschaft met MPS, kun je tevens 3 jaar gratis gebruik maken van service op locatie.


Geplaatst op 1-02-2020 door Renee Verbraak

Overige actualiteiten