Ook op het thuisnetwerk een goede verbinding

De afgelopen maanden heeft een groot deel van Nederland thuis gewerkt. Het is dan ook belangrijk om óók daar een goed netwerk te hebben. Zo kan je met een snelle en goede wifi-verbinding thuis even makkelijk en efficiënt doorwerken. Zelfs in de tuin! 

Goede verbinding

Grote kans dat je thuis al een wifi-netwerk hebt. Maar is deze voor jouw werk snel genoeg? En beschikt het wifi over genoeg bandbreedte? Niets is namelijk zo vervelend als een haperend beeld of slechte audio tijdens een belangrijkere videovergadering. Onze wifi-experts kijken graag met je mee om ook thuis een fijne online verbinding te creëren. Zo kun je op je thuiswerkplek, maar met het mooie weer bijvoorbeeld ook in de tuin, op je eigen tempo doorwerken zonder afhankelijk te zijn van een zwakke verbinding. 

Eenvoudig beheer

Wanneer een uitbreiding van het wifi-netwerk noodzakelijk is, verhoogt dit dikwijls de druk op het beheer van het netwerk. Met het managementplatform van Ruckus Cloud Wifi wordt het beheren van jouw wifinetwerk een fluitje van een cent. Zelfs wanneer je beperkt kennis hebt van ICT is het platform eenvoudig te gebruiken. Daarnaast kijken wij vanaf de zijlijn met je mee en je kun je ons altijd bellen voor vragen of support.

Zorgeloos online

Wil jij thuis zorgeloos kunnen werken, zonder je druk te maken over een zwakke verbinding? Onze wifi-experts kijken graag met je mee en helpen je bij het vinden van een passende oplossing. Neem contact met ons op door te bellen naar (071) 331 01 84 of stuur een e-mail


Geplaatst op 2-06-2020 door Renee Verbraak

Overige actualiteiten