Let op: spookfacturen Web Registraties Nederland in omloop

Afgelopen tijd ontvingen veel ondernemers een factuur van Web Registraties Nederland. De rekening ziet er erg professioneel uit, maar is helaas een spookfactuur. Gooi 'm dus direct in je digitale prullenbak.

Domeinregistratie website

De betreffende factuur brengt kosten in rekening voor een domeinregistratie. Het te betalen bedrag is dikwijls rond de € 200 en dien je over te maken naar een Spaans IBAN-nummer. Met de factuur probeert de organisatie je op een slinkse manier geld afhandig te maken. Je kunt de mail het beste negeren en verwijderen.

Alles onder één dak

Naast de ontwikkeling van websites en shops kun je bij ons terecht voor de hosting en domeinnaamregistratie. Dan heb je alles onder één dak geregeld en hoef je zelf nooit met derde partijen te schakelen. Heb je de domeinregistratie en hosting van jouw website al bij ons ondergebracht? Dan kun je soortgelijke e-mails bij voorbaat verwijderen. 

Meer informatie

Heb je naar aanleiding van bovenstaand bericht vragen of twijfel je over een factuur? Neem dan contact met ons op via (071) 331 01 84 of info@verdel.nl.


Geplaatst op 17-09-2019 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten