#BOUWEN in 2021, doe jij mee?

In het bizarre jaar 2020 hebben wij ons voorbereid op de landing op de plaats van bestemming. In 2021 zouden we immers starten met de bouw aan Verdel 2.0. Het zal je niet verbazen dat het een onrustige vlucht is geweest. Met dank aan de wendbaarheid en flexibiliteit van ons team en het geduld van onze klanten hebben we de storm niet alleen doorstaan, maar is het ook nog eens gelukt te landen zonder overbodige ballast en met nieuwe waardevolle bagage.

#PFL2020

Misschien herinner je mijn blog van een jaartje geleden nog? Ik vertelde je over het thema #PFL2020, wat staat voor Prepare For Landing 2.0 in 2020. We hadden scherp dat wij als Verdel van meedenkend techneut naar technisch adviseur moesten transformeren. De bestemming was helder en om daar goed te kunnen landen, wilden we van wat oude gewoonten afscheid nemen.

Er is volop geïnvesteerd in trainingen, we hebben nieuwe, waardevolle Verdellers laten aansluiten en we slagen er steeds beter in om jou als klant écht te begrijpen.

Een organisatie veranderen is niet gemakkelijk, zeker niet als je vrijwel het hele jaar te maken hebt met hevige turbulentie. Dat het ons toch is gelukt, maakt ons trots. Hoe lekker is het om na een heftige vlucht te landen en op de plaats van bestemming te kunnen starten met de bouw aan Verdel 2.0?

Verdel-DNA

Onze werkwijze en Verdellers-mentaliteit maken ons DNA. Iets wat we moeten borgen. Onze klanten roemen ons erom en nieuwe collega’s sluiten zich om die reden aan bij ons groeibedrijf. Dit zullen we koesteren en extra aandacht geven. We zien dit als het absolute fundament voor ons bedrijf en willen dat de komende jaren verder verstevigen. Ik vind het leuk te horen dat ook onze klanten al vragen naar een Verdeller en ook begrijpen wat we daarmee bedoelen.

Huisvesting

Onze klanten in de regio hebben het al gehoord. Verdel gaat terug naar school. Officieel hebben wij er als bedrijf nog niet over gecommuniceerd, omdat er nog geen 100% zekerheid is dat onze plannen ook werkelijk doorgang kunnen vinden. Toch is het leuk om er iets over te vertellen.

Ons team verdient een clubhuis waar optimaal voor jou als klant gewerkt kan worden. Maar ook willen wij jou als klant veel vaker in ons bedrijf kunnen uitnodigen voor training en inspiratie. Wij zijn dus op zoek gegaan naar een plek die bij ons past en kwamen bij een leegstaand middelbare schoolgebouw in ons eigen dorp. Aangezien ons team voortdurend leert, we jou als klant steeds vaker mogen trainen én omdat er steeds meer behoefte is aan thematisch werken, is er geen betere plek voor Verdel 2.0 dan in een school.

Ik hoop dan ook zeer spoedig officieel te kunnen berichten dat Verdel gaat verhuizen!

#BOUWEN

Hoe logisch is het dat 2021 voor ons het thema #BOUWEN krijgt? We hopen letterlijk aan onze locatie te kunnen bouwen. Ook liggen de bouwtekeningen van Verdel 2.0 nu klaar en zijn we gestart met het verstevigen van het fundament.

Een ander belangrijk deel van het fundament is onze huidige propositie en onze huidige loyale klant. Echt tijd voor elkaar maken, elkaar hopelijk ook fysiek ontmoeten, elkaar begrijpen en steeds beter passende ICT- en media-oplossingen realiseren. Samen jouw digitale uitdaging aangaan.

Onze Verdellers groeien steeds verder jouw organisatie in. Op deze manier bouwen we gezamenlijk aan een duurzame samenwerking

Aandacht voor jou

Onze regering roept het al maanden. “Denk aan elkaar.” “Houd rekening met elkaar.” Natuurlijk hebben we dat zo goed mogelijk gedaan. Intern naar elkaar als team, maar ook naar jou als klant. Door de hectiek van het jaar is dat niet altijd goed genoeg gelukt.

Ons goede voornemen is dan ook om elkaar dit jaar veel vaker te zien en te spreken. Als we elkaar spreken, begrijpwen we elkaar beter en kunnen wij ervoor zorgen dat ICT- en media-oplossingen naadloos passen bij jouw bedrijfsprocessen en -doelstellingen.

Wil jij weten wie de bouwers van Verdel zijn? Check hier ons bouwteam. Bouwen we samen in 2021?

Tenslotte wil ik jou een gezond en gezellig 2021 wensen

Barry


Geplaatst op 12-01-2021 door Barry Verdel


Overige actualiteiten