Den Daas Terracotta

Groothandel in aardewerk

De aardewerkfabriek Den Daas werd in 1897 opgericht aan de Aalsmeerderdijk. Vandaag de dag importeert het familiebedrijf de meest uiteenlopende soorten terracotta uit heel Europa. Wij mochten aan de slag met een nieuwe website én een assortimentsprogramma.

Bekijk de website

De uitdaging

De bestaande website van Den Daas Terracotta was verouderd en toe aan een flinke update. Daarnaast had het familiebedrijf behoefte aan één overzichtelijke plek waar zij zelf alle informatie over hun assortiment kwijt konden. Van potmaat tot kleur en van grootte tot productcode.

De oplossing

Wij ontwikkelden een kleurrijke, moderne website in het Content Management Systeem WordPress, met veel ruimte voor sfeer en beeld. De klant heeft de website zelf voorzien van teksten en wij mochten hen helpen met fotografie. 

Bovendien hebben wij een maatwerk programma in Microsoft . NET ontwikkeld waarin het complete assortiment potten, schalen en schotels te vinden is. Wijzigingen in producten kunnen zij zelf eenvoudig doorvoeren. En willen ze hun klanten een prijslijst meegeven? Met één druk op de knop wordt er een PDF of Excelbestand gegenereerd. 

Ook een frisse website of maatwerk oplossing?

Wat jouw digitale uitdaging ook is, wij helpen je graag. Neem contact met ons op via info@verdel.nl.

Verdel ICT & Media

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.