Bouwbedrijf Van der Geest

Kijk op bouwen

Bouwbedrijf Van der Geest is al bijna 100 jaar een begrip in Oud Ade en omstreken. Wij ontwikkelden een gloednieuwe website voor het bouw- en aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in woningbouw, verbouw, utiliteitsbouw en restauratie.

Bekijk de website

De uitdaging

De voormalige website van Bouwbedrijf Van der Geest was toe aan een flinke update. De wensen? Een responsive design, een professioneel beheersysteem en een design waarmee de projecten van het bouwbedrijf van je scherm af spatten. 

De oplossing

Om Bouwbedrijf Van der Geest zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn we het traject gestart met het opstellen van een communicatieplan. Hierin zijn de doelen, doelgroep en uitstraling van de website vastgelegd. Aan de hand van een maatwerk design hebben we de website gebouwd in het Content Management Systeem ExpressionEngine. Daar bleef het echter niet bij, want we hadden ook de eer om de fotografie en teksten te verzorgen. 

Is jullie site ook toe aan een update?

Laat ons weten wat jouw wensen zijn. We vertellen graag wat we voor je kunnen betekenen. Neem contact op met een expert via e-mail of (071) 744 0054.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.