Bekijk het webinar: De nieuwste functies binnen Microsoft Teams

In één jaar is onze manier van werken sterk veranderd. Hierdoor is binnen het Microsoft 365-portfolio het werken met Microsoft Teams ook significant gestegen. Van 15 miljoen dagelijkse gebruikers in Q4 van 2019 naar ruim 115 miljoen in hetzelfde kwartaal een jaar later. Met de extreme toename in het gebruik, is ook de drang naar en uitrol van nieuwe functionaliteiten erg hard gegaan. Het werken met Teams en het deelnemen aan (beeld)vergadering is inmiddels niet meer weg te denken.

Update: nieuwe én aankomende functionaliteiten

In dit webinar neemt onze business productivity consultant Marcel je mee in de wereld van Microsoft Teams. Hij vertelt je alles over de nieuwste functies en de interessante updates welke er op korte termijn aan zitten te komen. We bespreken onder andere PowerPoint live presentaties, gebruik van polls tijdens een meeting, Breakout Rooms en nog veel meer! Kijk het webinar hier terug:

Meer weten? 

Heb je nog vragen over Microsoft Teams? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen je graag! Neem contact op met een van onze experts via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail


Geplaatst op 6-04-2021 door Renee Verbraak


Overige actualiteiten