Verdel wint Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019

Op donderdag 21 november mochten wij de Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019 in ontvangst nemen. Deze prestigieuze lokale prijs werd dit jaar voor de dertiende keer uitgereikt door ondernemersverenigingen OVA Kaag en Braassem en OVKB-Oost tijdens een feestelijke avond in de Rabobank.

Spannende uitreiking

Een deskundige jury, onder leiding van burgemeester Marina van der Velde-Menting, heeft zich afgelopen weken gebogen over alle voorgedragen bedrijven en ze getoetst aan verschillende criteria. Daaruit zijn per categorie drie nominaties voortgekomen. Samen met geduchte concurrenten Mooren Auto en Visser Tuinen streden wij voor de eerste plek.

Driemaal is scheepsrecht

Na 2 keer eerder genomineerd te zijn, behoort de Ondernemersprijs dit jaar toch écht tot ons bedrijf. Met bijna 50 Verdellers werken we dagelijks vol passie en plezier aan de mooiste digitale uitdagingen. Innovatie en groei staan daarbij altijd centraal. En dat is de jury niet ontgaan. We werden beloond met een mooie oorkonde, bos bloemen en cheque ter waarde van € 500, te besteden aan een goed doel.

Technieklessen voor basisscholen

Met de cheque van € 500 willen we basisscholen in de gemeente Kaag en Braassem leuke, ICT-gerelateerde technieklessen bieden. Denk bijvoorbeeld aan dronevliegen, programmeren en het besturen van robots.

Dank je wel!

Uiteraard zijn wij als team supertrots op deze mooie prestatie. We willen onze klanten, leveranciers en partners dan ook heel erg bedanken voor hun vertrouwen. Voor de uitreiking van de Ondernemersprijs hebben wij een leuke video over ons bedrijf gemaakt. Heb je hem nog niet gezien? Klik hieronder dan even op play. Hij is de moeite waard, kunnen we je beloven. 
 


Geplaatst op 22-11-2019 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten