Supersnel internet op jouw thuiswerkplek

Thuiswerken wordt steeds populairder. En terecht. Wanneer je thuis werkt bespaar je vaak reistijd en -kosten, fileleed en een hoop onnodige praatjes met collega's.  Daarnaast is het met de komst van handige online tools, zoals videoconferencing, niet perse nodig om richting kantoor te rijden. Een goede ICT-omgeving is uiteraard van groot belang bij een een productieve thuiswerkdag. 

Van tools tot hardware

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een cloudoplossing, zoals Office 365, om thuis, onderweg of op kantoor efficient te kunnen (samen)werken. Een laptop en goede smartphone krijg je vaak in bruikleen van je werkgever. Dan zijn we er wel zo'n beetje, toch? Nou, niet helemaal. Bij Verdel weten we uit ervaring dat een goede draadloze verbinding nooit vanzelfsprekend is.

Optimaal bereik dankzij Site Survey

Loopt jouw videocall regelmatig vast? Of duurt het exporteren van foto's en video's een eeuwigheid? Dan kan het zomaar zijn dat het bereik en de kwaliteit van jouw wifi-netwerk te wensen overlaat. Om een goed, volledig dekkend netwerk te realiseren adviseren wij een Site Survey. Tijdens deze meting en inventarisatie onderzoekt Johan, onze wifi-expert, wat er nodig is om jou blij te maken met een dekkend en snel wifi-netwerk. 
 

''Met een Site Survey meten we wat de ideale plek is voor een accesspoint. Daarbij    inventariseren we direct hoe de bekabeling moet lopen en wat voor storingsbronnen risico’s vormen. Een draadloos bereik is namelijk altijd afhankelijk van omgevingsfactoren.''

Johan - e
xpert wifi

Vertrouw op de kracht van Ruckus

Bij Verdel werken we al jaren met de oplossingen van Ruckus. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve wifi-oplossingen en is een van de grootste spelers in Nederland. Met de Unleashed accesspoints van Ruckus Wireless kunnen we een slim wifi-netwerk voor je realiseren zonder de aanschaf van een WLAN controller. Zo kun je profiteren van een supersnel wifi-netwerk tegen een betaalbare prijs. Bekijk de Unleashed accesspoints van Ruckus.

Meer informatie

Wil je meer weten over een wifimeting op jouw (thuis)kantoor of direct een afspraak maken? Neem contact op met een van onze experts via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 22-05-2019 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten