Op de cover: maximaal samenwerken in Tech Campus De School

De mei-editie van Rijnstreek Business staat volledig in het teken van 'Bouw & Vastgoed'. De plannen voor Tech Campus De School sieren de voorpagina en Barry vertelt in een interview meer over de aanleiding van onze nieuwe huisvesting én ambitie rondom De School. 

Een greep uit het artikel

Barry: "Wij zijn succesvol, omdat wij onze klanten succesvol maken, niet omdat wij geld aan ze verdienen. Dat betekent ook dat je altijd voor ze klaar staat, dat je met ze meeleeft en dat je ze zelfs een andere dienstverlener aanraadt voor dingen die je niet zelf kunt. Zo vorm je samen een evenwichtig netwerk waarin je elkaar overeind houdt. In het belang van onze klanten blijven wij zelfstandig. Onze 'Verdellers' werken intensief samen met opdrachtgevers en weten zich door hen gewaardeerd. Die waardering en die nieuwe manier van samenwerken krijgt vorm in Tech Campus De School."

“Wij gaan de voormalige school een centrale rol geven in de gemeenschap. Zo kan ik iets terugdoen voor de plaats en de regio van de klanten die ons bedrijf groot hebben gemaakt." 

Lees meer

Het complete artikel is terug te lezen in Rijnstreek Business. Hier is meer te lezen over hoe Barry vooruit blikt op onze nieuwe huisvesting en de plannen voor De School.


Geplaatst op 10-05-2022 door Renee Verbraak


Overige actualiteiten