Maatwerkapps: sneller klaar dan je denkt

Denk jij nog dat het ontwikkelen van een mobiele app veel tijd en geld kost? Microsoft Xamarin biedt hier de oplossing. In deze omgeving ontwikkelen wij namelijk gemakkelijk en snel cross-plaftorm apps. Wat dit precies betekent? Lees snel verder!

Verschillende systemen

Eerst een korte technische achtergrond. Misschien weet je al wel dat iOs, Android en Windows verschillende besturingssystemen hebben. Deze systemen praten in verschillende programmeertalen. Een app die ontwikkeld is voor Android werkt dus niet op iOs, en andersom. Hierdoor moet je een app in drie verschillende talen (laten) ontwikkelen, als je wilt dat deze op alle systemen werkt. Dit kost veel tijd en daardoor ook veel geld. 

Cross-platform apps met Microsoft Xamarin

Onze programmeurs bouwen alles in ontwikkelplatform Microsoft .NET en Microsoft Xamarin sluit hier naadloos op aan. Maar wat is dat? Microsoft Xamarin is een omgeving waarin je gemakkelijk en snel cross-platform apps ontwikkelt. Dit betekent dat je de app in één taal ontwikkelt en deze automatisch vertaald wordt naar de verschillende besturingssystemen. Zo bespaar je de tijd van het programmeren in andere talen. 

Ook biedt Xamarin de mogelijkheid om de app op te bouwen uit standaard elementen. Op deze manier klik je een app gemakkelijk in elkaar, wanneer een klant op korte termijn een app nodig heeft. Zo voorzien wij klanten snel van de basisbehoefte. Terwijl de app in gebruik is, kijken we samen naar uitbreidingsmogelijkheden en verbeteringen.

Eindeloos veel mogelijkheden

Mobiele apps bieden eindeloos veel mogelijkheden. Of je op zoek bent naar een tool om intern processen te organiseren of naar klanten nieuws te verspreiden. Een app maakt het mogelijk. Zo hebben we bijvoorbeeld een app ontwikkeld voor Hier! in de regio, om alle nuttige informatie op een makkelijke manier toegankelijk maken voor recreanten en inwoners. Voor Exxes gingen we aan de slag met een app, zodat de zorgmedewerkers zelf met de telefonieoplossing gemakkelijk hun bereikbaarheid kunnen managen. 

Meer informatie

Wil jij weten of een mobiele app voor jou de oplossing biedt? Of ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? We vertellen je graag meer! Neem contact met ons op via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail en maak een afspraak. 


Geplaatst op 8-09-2020 door Renee Verbraak

Overige actualiteiten