Kerstgroet van Barry: verbondenheid tijdens de feestdagen

Beste ondernemer, klant, relatie, 

“Wij willen zoveel mogelijk mensen veilig online laten samenwerken.” Het is de missie van ons bedrijf, de reden dat wij iedere werkdag voor jou graag uit ons bed komen. Eenvoudig bestanden delen, online vergaderen, ontsluiten van kennis in de organisatie, het verhaal dat je naar buiten brengt op social media of jouw online portalen. Het zijn de thema’s waar wij jou met alle plezier mee helpen. Niet als leverancier, maar als partner.

Dit bizarre jaar werd onze missie een groot thema voor bijna al onze klanten. “Hoe laten wij onze mensen veilig online samenwerken?” Het zal je niet verbazen dat we daarmee superdruk geweest zijn. Ons héle team heeft extreme flexibiliteit getoond en gigantisch veel werk verzet. Door de drukte is onze reactiesnelheid niet altijd geweest zoals je van ons gewend bent. Maar onder aan de streep is iedereen fantastisch geholpen en daar ben ik ongelooflijk trots op.

Iedereen kijkt terug op een gek jaar. Voor de ene was het soms gewoon hectisch en onrustig. Voor de ander pijnlijk en uitzichtloos. Natuurlijk hoop ik dat ook jij deze periode gezond doorkomt. Strijdlustig en wijzer ga je hopelijk een veel beter 2021 tegemoet. Via deze weg wil ik je in ieder geval bedanken voor het vertrouwen en misschien ook het geduld dat je in ons team hebt gehad. Wij hopen je ook de komende jaren verder te helpen met het bereiken van jouw doelen.

Als ICT- en mediaprofessionals worden wij blij van de vetste social media campagne, de nieuwste Microsoft-snufjes, de gaafste maatwerkoplossing en de snelste nieuwe Surface. Dit jaar konden we daar helemaal op los, maar werd ook duidelijk dat wij de gewone handdruk, de gezellige borrel, het persoonlijk gesprekje en de arm om de schouder op kantoor onbewust het hardste nodig hebben. Soms is dat pijnlijk, maar ik vind het vooral mooi. Daarom wil ik je verbondenheid wensen tijdens deze kerstdagen en bovenal een heel normaal 2021. Wat zie ik daar naar uit! 

Groeten, Barry


Geplaatst op 8-12-2020 door Barry Verdel


Overige actualiteiten