In de media: juist nu laten we zien wat we waard zijn!

In juni sierde Barry Verdel en Martijn Salet de cover van Rijnstreek Business. Het zakelijke magazine uit de regio vroeg hen 'hoe je onderneemt terwijl er een crisis gaande is, ook op economisch gebied'.

Een greep uit het artikel

Barry: “De groeistrategie is niet veranderd sinds ik in 2000 op een zolderkamer mijn bedrijf oprichtte. We liggen op koers en blijven groeien, al zal het wellicht nu iets meer tijd kosten om onze groeidoelen te realiseren. We werken voor de slager om de hoek in ons eigen dorp, maar ook voor een bloemengroothandel met honderden medewerkers. We richten ons gemiddeld genomen op MKB-bedrijven met zo’n vijftig man personeel. Daar willen we het verschil maken, zowel lokaal als regionaal. In deze coronatijd worden we bevestigd in het feit dat we de juiste werkwijze hebben gekozen. Juist nu kunnen we bewijzen wat we waard zijn.”

Lees meer

Het complete artikel is terug te lezen in Rijnstreek Business. Hier is meer te lezen over hoe Barry en Martijn deze periode hebben ervaren, hoe zij klanten hebben bijgestaan en staan ze ook even stil bij het twintigjarig bestaan.


Geplaatst op 13-07-2020 door Sharon Honders

Overige actualiteiten