Expert Center aangepast geopend tijdens lockdown

Wij helpen je nog steeds graag, maar hoe doen we dit tijdens de lockdown? We praten je bij over onze aangepaste werkwijze in ons Expert Center. Onderstaande maatregelen gelden tijdens de harde lockdown. Deze werkwijze is aanvullend op de overige coronamaatregelen.  

Reparatie 

Het Expert Center is open voor reparaties volgens reguliere openingstijden. Je kunt op Veenderveld 32 nog steeds je apparaat brengen en ophalen. Werk je thuis in de gemeente Kaag & Braassem? Dan halen wij jouw apparatuur kosteloos bij je op. Zo beperken we samen het aantal reisbewegingen in en naar ons Expert Center. 

Advies en bestellingen

Wij zijn gesloten voor aankopen. Graag adviseren wij je telefonisch of via Microsoft Teams. Online beantwoorden wij je vragen en laten we oplossingen in ons Expert Center zien. Wij maken de geplaatste bestelling gereed. Als deze klaar is sturen wij deze naar je op, installeren wij het op locatie of kan je jouw bestelling afhalen in het Expert Center.

Ons Expert Center is wel geopend voor zakelijk advies, onze voorkeur gaat uit naar advies op afspraak. Bel voorafgaand aan je bezoek naar (071) 331 01 84 om een afspraak in te plannen.

Betaling 

Tijdens de strenge lockdown kan je niet pinnen of contant betalen in ons Expert Center. Wij sturen je een factuur voor de bestelling of reparatie. 

We doen het samen 

Deze manier van werken blijft voor iedereen wennen, dus ook voor ons. Voor nu is het belangrijk de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen. Laten we daarom deze richtlijnen nauw volgen. In de hoop dat we je in de loop van 2021 weer gezellig ontvangen met een kopje koffie.


Geplaatst op 15-12-2020 door Sharon Honders

Overige actualiteiten