Complexe systemen: wij tekenen het begrijpelijk voor je uit

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom maken wij heldere tekeningen van systemen en structuren die soms lastig tastbaar of begrijpbaar zijn. Zo brengen wij jouw ICT-structuur of opbouw van maatwerkapplicaties duidelijk en visueel in kaart. 

Technische tekeningen: 3 categorieën

Technisch en functioneel ontwerp

Tijdens de ontwerpfase stemmen we samen de functionaliteiten af. Wil je een contactformulier toevoegen of een uitschuifbaar tekstvak. Alle functies van jouw omgeving of applicatie werken we uit. Zo weet je precies wat we voor jou ontwikkelen en ben je van iedere stap op de hoogte. Ook houden we hierin rekening met het budget en kun je gemakkelijk schaven tot dat het ontwerp naar jouw zin is. 

Inzicht creëren

ICT-structuren en maatwerkapplicaties kunnen door de vele 'foefjes' soms lastig te begrijpen zijn. Hoe lopen de datastromen en wat gebeurt er achter de schermen van jouw systeem? Met een technische tekening creëren wij inzicht, zodat jij ook begrijpt hoe iets in elkaar steekt en waarom dat zo is. 

Documentatie

De technische tekening maken we zo uitgebreid als gewenst is. Ben je enkel benieuwd hoe de structuur er in grote lijnen uit ziet, of wil je alle details en onderlinge verbanden ook terugzien? Soms is het van belang om aan te kunnen tonen hoe jouw ICT-omgeving in elkaar zit om een bedrijfscertificering te halen. Wij maken graag een documentatie van jouw structuur.

Technische tekening

Van de grote lijnen tot in detail

Met de verschillende categorieën komen ook verschillende tekeningen aan bod. Is een tekening met de grote lijnen al voldoende voor het overzicht, of wil je alle details en micro-verbindingen uitgewerkt hebben voor jouw documentatie? Wat de wens ook is, met een technische tekening maken wij jouw technische systeem of structuur behapbaar. 

Meer informatie

Loop jij tegen een ICT- of mediavraagstuk aan en ben je benieuwd wat hier de oplossing voor kan bieden? Onze experts denken graag met je mee. Of dit nu begint bij het uitwerken van een functioneel ontwerp voor jouw maatwerkapplicatie of het in kaart brengen van jouw ICT-omgeving. Neem contact met ons op via 071-331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 8-06-2021 door Renee Verbraak


Overige actualiteiten