Verdel Studiemiddag

Met ingang van 2023 introduceren we met trots de maandelijkse Verdel Studiemiddag! Wil jij meer kennis over actuele onderwerpen die spelen in het bedrijfsleven? Houd deze pagina dan in de gaten en schrijf je in!

Direct inschrijven voor de Verdel Studiemiddag(en)

Wat houdt de Verdel Studiemiddag in?

We vinden het belangrijk om meer kennis te delen met onze klanten. Om deze reden organiseren we iedere maand een kennissessie over een relevant onderwerp. Dat doen we met het hele bedrijf. Tijdens iedere Studiemiddag zet een andere collega zich in om iets te vertellen over waar hij of zij gespecialiseerd in is!

Deelname is gratis!

Het programma

De Verdel Studiemiddag vindt plaats op iedere laatste donderdag van de maand in Tech Campus De School. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.00 uur: inloop en koffie
  • 15.30 uur tot 17.00 uur: kort kennisprogramma van maximaal 1,5 uur
  • 17.00 uur: borrel

Bijpraten met Verdel

In oktober 2022 organiseerden wij Bijpraten met Verdel. Een middag vol kennissessies en inspiratie. Bekijk de aftermovie voor een voorproefje van de Studiemiddagen. 

De planning voor 2023

We laten hieronder weten welke onderwerpen we in 2023 uitgebreid met jullie gaan bespreken. 

Direct inschrijven voor de Verdel Studiemiddag(en)

29 juni - Start of vernieuw jouw (web)shop met Lightspeed

Het was nog nooit zo makkelijk! Wil jij morgen online met jouw webshop en/of kassasysteem? Dat kan! Snel en eenvoudig met Lightspeed. 

Ben jij een startende óf al jaren actieve retailondernemer? Lightspeed demonstreert hoe jij op de juiste manier de volgende stap kunt zetten voor jouw bedrijf. Van webshop tot kassasysteem (POS) én de combinatie ervan in één pakket. 

Het programma

Tijdens deze studiemiddag staat het volgende op het programma:

  • Alles wat je moet weten over Lightspeed
  • De succesverhalen
  • Demonstratie van het starten van een webshop en kassasysteem
  • Mogelijkheid om vragen te stellen

27 september - Cybersecurity: jouw organisatie beveiligd

Meer informatie over het programma is op dit moment nog niet bekend. Houd deze pagina én onze LinkedIn-pagina in de gaten voor de laatste updates. 

26 oktober - onderwerp nog niet bekend

Het onderwerp is op dit moment nog niet bekend. Houd deze pagina én onze LinkedIn-pagina in de gaten voor de laatste updates.