Sinds 2012 zijn we de trotse hoofdsponsor van loopvereniging Plantaris uit Roelofarendsveen. Wij lopen immers graag hard voor jou en houden de conditie van ons bedrijf (en onszelf natuurlijk) goed op peil. Het intensieve partnership met deze actieve vereniging past dan ook goed bij Verdel ICT & Media. We organiseren frequent samen een leuke hardloopactiviteit, sluiten aan bij evenementen uit het Zorg & Zekerheid-circuit en sponsorden het looptenue. In het opvallende groen herken je de lopers natuurlijk direct! 

Over Plantaris

LV Plantaris heeft leden uit de gehele regio Kaag en Braassem; jong en oud leren hier op een verantwoorde wijze om de loopsport te beoefenen. Of je nu 5 kilometer rent of een complete marathon. Ze staan bekend om hun sportieve topprestaties én de gezellige borrel na afloop van de training. 

Lid worden?

Meer informatie

Uiteraard steunen we ook andere lokale initiatieven. Je ziet het Verdel-logo regelmatig voorbijkomen langs sportvelden, in digitale nieuwsbrieven of huis-aan-huis-krantjes. We dragen onze gemeente een warm hart toe! Helaas moeten we hierin soms ook keuzes maken. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw club door een e-mail sturen naar info@verdel.nl.