1. Verdel
  2. Nieuws
  3. De weg naar onze nieuwe stek: Tech Campus De School

De weg naar onze nieuwe stek: Tech Campus De School

In 2022 verlieten wij het Veenderveld om te verhuizen naar Tech Campus De School. Dé nieuwe stek voor Verdel en het team. Inmiddels hebben wij onze eindbestemming bereikt en zijn wij ingetrokken in De School. Lees in deze blog hoe onze reis, van plannen maken tot aan het verhuizen, is verlopen!

Barry met concept De School

Barry met concept De School in het nieuws

Op 24 januari 2022 halen Barry en Camilla (CEO CoolProfs) samen het nieuws. Op verschillende nieuwssites is een interview te lezen met de twee ondernemers over de realisatie van Tech Campus De School. De nieuwe stek van Verdel. Naar verwachting verhuizen we eind 2022 van het Veenderveld naar De School.

sleuteloverdracht

Sleuteloverdracht

21 februari, wethouder Inge van der Meer overhandigt de sleutel van het voormalige Bonaventura College aan Barry en Heidi Verdel. Na de sleuteloverdracht mocht een klein feest momentje niet uitblijven en vierden we het met taart en bubbels. Meer over de ontwikkeling van Tech Campus De School en deze middag lees je op de website van De School.

Officiële start bouw

De kop is eraf, op vrijdag 11 maart ging de bouw officieel van start! Het was een feestelijke middag met collega's, (onder)aannemers, buren en andere betrokkenen. Barry en Heidi spraken de aanwezigen toe over de mooie plannen en samenwerkingen die komend jaar realiteit worden. Hun kinderen mochten het startsein geven en de eerste sloopwerkzaamheden verrichten. Op de foto hieronder zie je Bryan, Dylan, Fabiënne en Sharon met zwaar geschut de muur aan de achterzijde van het gebouw bewerken. 

Als alles volgens planning verloopt, richten we eind dit jaar nog onze nieuwe werkplekken in. Wij kunnen niet wachten!

Updates vanuit De School

Onze collega Simone maakte vlogs voor Tech Campus De School. Ze heeft een reeks video's opgenomen waarin ze jullie meeneemt door de werkzaamheden. En natuurlijk door alle updates!

#Back2School

Ons thema voor 2023 laat zich wel raden. Wij gaan #Back2School. Een kraakhelder thema, waarmee we Verdel naar een volgend level brengen. We gaan diverse certificeringen behalen in zowel proces als kennis.

Kennis delen en inspireren

Iedere dag zullen collega's trainen en elkaar inspireren, maar we stellen ook een trainingsagenda op voor onze klanten. Kennis delen en inspireren op onze maandelijkse Verdel Studiemiddag hoort daar natuurlijk bij.

Faciliteiten delen

Samen de lat hoger leggen in de entourage van een inspirerende school. Wij willen de ruimtes volop gebruiken om ook jou te ontmoeten. Voor een borrel, inspiratie óf training. Maar zelfs als je ons niet nodig hebt, delen wij graag onze faciliteiten.