Verdel Studiemiddag

Met ingang van 2023 introduceren we met trots de maandelijkse Verdel Studiemiddag! Wil jij meer kennis over actuele onderwerpen die spelen in het bedrijfsleven? Houd deze pagina dan in de gaten en schrijf je in!

Direct inschrijven voor de Verdel Studiemiddag(en)

Wat houdt de Verdel Studiemiddag in?

We vinden het belangrijk om meer kennis te delen met onze klanten. Om deze reden organiseren we iedere maand een kennissessie over een relevant onderwerp. Dat doen we met het hele bedrijf. Tijdens iedere Studiemiddag zet een andere collega zich in om iets te vertellen over waar hij of zij gespecialiseerd in is!

Het programma

De Verdel Studiemiddag vindt plaats op iedere laatste donderdag van de maand in Tech Campus De School. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.00 uur: inloop en koffie
  • 15.30 uur tot 17.00 uur: kort kennisprogramma van maximaal 1,5 uur
  • 17.00 uur: borrel

Bijpraten met Verdel

In oktober 2022 organiseerden wij Bijpraten met Verdel. Een middag vol kennissessies en inspiratie. Bekijk de aftermovie voor een voorproefje van de Studiemiddagen. 

De planning voor 2023

We laten hieronder weten welke onderwerpen we in 2023 uitgebreid met jullie gaan bespreken. 

Direct inschrijven voor de Verdel Studiemiddag(en)

30 maart - Slimmer werken met Microsoft

Wij zijn fan van Microsoft. Tijdens deze Studiemiddag laten we je zien hoe jij slimmer gebruik kan maken én kan werken met de verschillende oplossingen die Microsoft te bieden heeft. Je krijgt een live demo van Microsoft Teams en je krijgt uitleg hoe je een inzichtelijk dashboard maakt van jouw databron. 

20 april - Lightspeed eCom

Tijdens deze Studiemiddag vertelt Lightspeed je alles over hun eCommerce-oplossing. Hoe klik je zelf jouw online winkel in elkaar? Breng je webshop naar een hoger niveau en beheer je voorraad, verzendingen, betalingen en verkooprapporten. Alles op één platform! 

25 mei - Onderwerp nog niet bekend

Het onderwerp is op dit moment nog niet bekend. Houd deze pagina én onze LinkedIn-pagina in de gaten voor de laatste updates.