Privacy, compliance en security: drie termen die vaak in één adem worden genoemd. Het is als ICT-manager van groot belang om deze drie zaken binnen jouw organisatie goed op orde te hebben. 

Continu scherp blijven

Wat nu veilig is, kan morgen weer onveilig zijn. En ook de wet- en regelgeving rondom privacy en informatiebeveiliging verandert continu. Tegelijkertijd wordt cybercriminaliteit steeds geavanceerder. Het is dus belangrijk om continu scherp te blijven en je goed te (blijven) wapenen tegen deze criminaliteit. Als je dit niet doet, kunnen de gevolgen voor jouw bedrijf immens zijn. Denk aan datalekken, imagoschade en zelfs faillissement. Kortom, voorkomen dus! 

Volledige ontzorging met CISO

Heb jij zelf geen vaste medewerker die verantwoordelijk is voor cybersecurity? Geen probleem, wij bieden een CISO aan als dienst! Het is namelijk voor ieder bedrijf belangrijk om de beveiliging op orde te hebben. Onze experts komen op vaste dagen, per week of per maand, bij jou in het bedrijf om de zaken te regelen en jou volledig te ontzorgen op het gebied van beveiliging. Je haalt een ervaren CISO in huis voor een budget dat past bij jouw organisatie!

Kwetsbaarheden detecteren

Om beschermd te zijn en te blijven tegen cybercriminaliteit zal je continu je kwetsbaarheden moeten detecteren. Het bedrijfsnetwerk verandert namelijk continu. In een bedrijfsnetwerk gaan mensen weg, komen nieuwe mensen, worden nieuwe applicaties gebruikt, nieuwe printers en camera's geplaatst. Internetcriminelen zitten helaas niet stil, dus dat kun jij ook niet doen! Onze CISO's detecteren kwetsbaarheden met Guardian360 om bedrijven veilig te houden. Hiermee scan je:

  • Het interne bedrijfsnetwerk op kwetsbaarheden
  • Het externe bedrijfsnetwerk op kwetsbaarheden
  • Of er hackers actief zijn

Is een CISO in huis halen nog een brug te ver? Bekijk ook onze eenmalige diensten voor het detecteren van kwetsbaarheden in jouw bedrijfsnetwerk en beveiliging.

Meer informatie

Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen in de beveiliging van jouw onderneming? Wij ook! Neem contact op met een van onze experts via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail. We denken graag met je mee om jouw online-omgeving zo goed mogelijk te beveiligen in een samenwerking die bij jou past.