Goede beveiliging begint met begrijpen op welke vlakken jouw bedrijf kwetsbaar is. Het liefst helpen wij jou hierbij met een onderzoek, hackertest en concrete aanpak voor het verbeteren van de beveiliging van deze onderdelen. Vind je dat momenteel te kostbaar, of wil je eerst meer weten over de kwetsbaarheden van jouw bedrijf? Lees dan snel verder.

Scan Compleet

De meest volledige 'eenmalige' dienst die wij jou als organisatie kunnen bieden is de Scan Compleet. Hoe gaat dit in zijn werk? 

Om de Scan Compleet uit te voeren zetten wij software van Guardian360 in om jouw bedrijfsnetwerk te scannen. Hiermee verkrijgen we een zo'n volledig mogelijk overzicht in de kwetsbaarheden en verbeterpunten van jouw bedrijfsbeveiliging. We inventariseren, beoordelen én adviseren aan de hand van deze diepe interne en externe scan.

Uit deze scan volgt een uitgebreid rapport met een gericht advies en concrete punten waar je direct mee aan de slag kan. 

Quick Scan

Een minder uitgebreide variant is de Quick Scan. Hiermee hebben we geen toegang tot jouw bedrijfsnetwerk nodig, waardoor we alleen meekijken naar de instellingen die je met het 'blote oog' kunt zien. We gaan met elkaar in gesprek en nemen samen de cybersecuritychecklist door om kwetsbaarheden te detecteren. 

Hierna ontvang je een uitgebreid rapport met actiepunten om jouw bedrijfsbeveiliging te verbeteren. Hoewel deze Quick Scan met adviesgesprek nog beperkt de diepte in gaat, geeft deze wel een goede momentopname van welke volwassenheid de organisatie heeft op het gebied van beveiliging.

Let op: de kwetsbaarheden in het netwerk sporen we hier niet mee op. 

Doe het zelf: cybersecuritychecklist

Ga je liever helemaal zelf aan de slag om kwetsbaarheden te detecteren? Maak dan gebruik van onze cybersecuritychecklist! Deze geeft een volledig beeld van hoe de beveiliging van jouw bedrijf rondom de mens, het proces en de techniek. 

Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je ons natuurlijk altijd bereiken voor meer informatie! 

Meer informatie 

Wil je meer weten over security en op welke gebieden jouw bedrijfsbeveiliging nog wel wat extra's kan gebruiken? Neem contact op met onze experts via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.