CISO's (Chief Information Security Officer) zijn massaal in opmars. Steeds meer bedrijven zien het belang van cybersecurity in en nemen een CISO in dienst om de klus te klaren. Een CISO werpt zich over de beveiliging van jouw bedrijf.

CISO-dienst

Het is voor ieder bedrijf belangrijk om hun beveiliging op orde te hebben. Misschien heb je zelf alleen geen eigen vaste medewerker die hier verantwoordelijk voor is. We kunnen ons goed voorstellen dat een extra medewerker aannemen niet voor ieder bedrijf een passende oplossing is. 

Daarom bieden wij een CISO aan als een dienst. Onze experts bij jou in het bedrijf om de zaken te regelen en jou volledig te ontzorgen op het gebied van beveiliging. 

Hoe werkt het?

De CISO-dienst houdt in dat er op vaste dagen per week, of per maand iemand ondersteuning biedt op het gebied van cybersecurity. Een van onze experts wordt jouw aanspreekpunt! Diegene staat bij incidenten en andere vragen direct voor je klaar.

Operationeel, tactisch én strategisch

De CISO's van Verdel ICT & Media zijn ervaren in het vakgebied. Op operationeel, tactisch én strategisch niveau. Zij werken voor meerdere klanten en maken deel uit van het cybersecurityteam. Dit team wisselt onderling hun kennis en ervaring met elkaar uit.  

Kosten op maat

Samen brengen we de kwetsbaarheden binnen jouw bedrijfsnetwerk in kaart én zorgen we voor een sterk advies om cyberveiligheid voor jouw bedrijf te optimaliseren. En nog beter, je haalt een ervaren CISO in huis voor het budget dat past bij jouw organisatie!

Werkzaamheden van een CISO

Een CISO geeft advies over alles wat met security te maken heeft binnen een bedrijf. Zo creëert hij ook bewustwording over beveiliging en risico's bij medewerkers. Het is een totaalpakket op het gebied van beveiliging. Een greep uit de werkzaamheden van een CISO:

  • Securitymanagement: veranderingen in de gaten houden en continu naar de volgende stap toewerken
  • Awarenesstrainingen geven
  • Phishingsimulaties organiseren
  • Periodiek security-overleg 
  • Disaster recovery testen uitvoeren en procedures uitwerken
  • Interne en externe omgeving scannen op kwetsbaarheden en hackers met Guardian360

Kortom, de CISO verzorgt alles rondom beveiliging voor jouw bedrijf. Zo staat security regelmatig op de agenda en creëer je een continu proces rondom de beveiliging van je bedrijf.  

Waarom een CISO?

Twijfel je nog of de CISO-dienst wel geschikt is voor jou? Wij geven je vier redenen waarom dit een belangrijke dienst is:

  1. Onze CISO-dienst is de ideale uitkomst als je geen ruimte hebt om een full-time CISO in dienst te hebben.
  2. De CISO combineert operationele taken met beleidsmatige taken.
  3. De CISO adviseert het management bij het inrichten van cybersecurityprocessen, risicobeheersing en rapportages.
  4. Je bent goed voorbereid op de nieuwste bedreigingen.

Wil jij de steeds verder ontwikkelde technieken van hackers blijven afslaan? Verzeker jezelf dan nu van alle specialistische kennis en ervaring die nu én in de toekomst noodzakelijk zijn.

Heb je interesse?

Een in-house CISO is maatwerk. Wij bespreken graag de wensen met jullie door zodat jouw bedrijf écht geholpen is. Neem contact met ons op via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail om een afspraak in te plannen!