Het is ontzettend belangrijk om als ondernemer jouw securityzaken op orde te hebben. Een zwak wachtwoordbeleid, kwetsbare apparaten of onbeveiligde systemen kunnen er namelijk voor zorgen dat met één verkeerde klik of aanval jouw bedrijf op zijn kop staat. Onze experts op het gebied van security helpen je graag met het beveiligen van jouw digitale omgeving. Volledig ontzorgd of met concrete handvatten naar aanleiding van een scan. Lees meer over het belang van cybersecurity en volledige ontzorging op het gebied van bedrijfsbeveiliging.

 1. Het belang van cybersecurity

  Privacy, compliance en security: drie termen die vaak in één adem worden genoemd. Het is als ICT-manager van groot belang om deze drie zaken binnen jouw organisatie goed op orde te hebben. 

  Lees verder

 2. CISO-dienst

  Het is voor ieder bedrijf belangrijk om de beveiliging op orde te hebben. Misschien heb je zelf alleen geen eigen vaste medewerker die hier verantwoordelijk voor is. Daarom bieden wij een CISO aan als een dienst!

  Lees verder

 3. Eenmalige diensten

  Goede beveiliging begint met begrijpen op welke vlakken jouw bedrijf kwetsbaar is. De cybersecuritychecklist, quick scan of scan compleet kan jou hierbij helpen. 

  Lees verder