Systeembeheerder / netwerkbeheerder fulltime

Het gaat goed met onze klanten, en dus ook bij Verdel! Ons ICT-team krijgt steeds meer vraag naar werkplekbeheer, servermigraties en de implementatie van clouddiensten. Daarom zijn we op zoek naar een senior systeem- en netwerkbeheerder. In deze functie ben je de rots in de branding en het technisch aanspreekpunt voor jouw klanten. Je houdt je bezig met het uitvoeren van updates, migraties, installaties van werkplekken, clouddiensten en serverbeheer. Het deskundig oplossen van en adviseren bij ingewikkelde technische problemen zie jij elke dag weer als een uitdaging.

Wat is jouw profiel?

  • Je hebt veel ervaring en ontwikkelt van nature makkelijk nieuwe kennis.
  • Je bent gewend om zelfstandig en projectmatig te werken.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een flexibele, collegiale werkhouding.
  • Een relevante certificering, cursus of opleiding zien wij als een pre.

Ons aanbod

Binnen ons ambitieuze en gezellige bedrijf krijg je de ruimte om nog beter te worden in wat je al kunt. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie bieden we je een prima salaris. Je doet dankbaar werk bij de leukste en meest uiteenlopende mkb-bedrijven in de regio Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Uiteraard beschik je in deze functie over een auto, telefoon en notebook van de zaak.

Meer informatie

Voldoe je aan de competenties en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Vul het onderstaande formulier in of bel Barry Verdel op 06 284 227 45 voor meer informatie over de vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer direct op deze vacature

Upload een pdf of Word document (doc/docx), maximale grootte: 3MB