Microsoft 365 business consultant

Kom jij ons team Oplossingen & Productiviteit versterken? We zijn op zoek naar een Microsoft 365 business consultant. Jij helpt onze klanten op full-time basis met het inrichten en verbeteren van Microsoft-oplossingen. Je leert het bedrijfsproces van de klant écht kennen, helpt haar bedrijfsprocessen te verbeteren en blijft jezelf ontwikkelen.

Jouw eerste dagen als Verdeller

Een Verdeller zijn in het team Oplossingen & Productiviteit. Hoe ziet dat eruit? Ons inwerktraject is ontzettend uitgebreid, wij vinden het namelijk belangrijk dat je het bedrijf, maar ook je collega's goed leert kennen. We nemen de tijd om je een goed beeld te geven van Verdel en onze diensten. Je leert bij ons veel van je collega's en vice versa leren zij ook weer van jou. 

De eerste dagen staan dus in het teken van inwerken, kennismaken en leren. Dan kun je daarna met alle benodigde kennis aan de slag! 

Werkzaamheden van een Microsoft 365 business consultant

Je komt te werken in het team Oplossingen & Productiviteit, een enthousiast team waarbij innovatie hoog in het vaandel staat! Wij verbinden de infrastructuur, ICT-platforms en software van onze klanten met onze vernieuwende oplossingen. Jij werkt intensief samen met je collega's om tot de beste oplossingen te komen. 

 • Jij zorgt ervoor dat onze klanten, in welke markt ze zich ook bevinden, alle oplossingen van Microsoft 365 succesvol inzetten. 
 • Jij geeft advies over en verzorgt het inrichten van SharePoint, het optimaal inzetten van Teams en andere productiviteitsapps.
 • Gaat een klant aan de slag met een nieuwe Microsoft-omgeving? Jij verzorgt de nodige trainingen zodat zij efficiënt kunnen werken. 
 • Je verbetert werkstromen binnen bedrijven door low-code oplossingen van o.a. Power Apps en Logic Apps.
 • Heb je interesse in Power BI? Dan mag je ook daar je mouwen voor opstropen! 

Klantvragen vertalen naar de beste oplossing

Om een productiviteitsvraagstuk écht goed te begrijpen, kom je bij de klant over de vloer. Je vindt het leuk en interessant om de uitdaging aan te gaan en samen met je collega's de wensen van de klant te inventariseren en dit te vertalen naar de beste oplossing. 

Profiel  

 • Je vindt het leuk om hands-on bezig te zijn met technische zaken
 • Je bent leergierig rondom alles wat de Microsoft-toolbox biedt (Teams, Sharepoint, Power Apps, etc.)
 • Je bent communicatief vaardig voor deze adviserende rol over de verschillende Microsoft-producten
 • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring met Microsoft 365 (migraties, support, inrichting, adoptie)
 • Je hebt ervaring met het gebruik en de toepasbaarheid van de diverse diensten van Microsoft 365
 • Je werkt graag in een team, maar staat ook alleen je mannetje of vrouwtje
 • Microsoft-certificeringen zijn een pré

Heb je nog niet alle technische bagage aan boord? Geen probleem! Als je leergierig bent én mensen graag slimmer en productiever wil laten werken met Microsoft 365, ben je van harte welkom. We kijken samen naar het juiste traject voor jouw ontwikkeling, helpen je met interne trainingen aan de benodigde kennis en geven je de ruimte om nog beter te worden in wat je al kunt! 

Ons aanbod

Ontwikkeling en kennis delen vinden we erg belangrijk bij Verdel! Daarom deelt iedere dinsdagochtend een collega zijn of haar kennis over het vakgebied, denk aan Azure-oplossingen, VoIP-updates, ontwikkelde applicaties voor klanten en meer! Zo zijn we altijd met elkaar up-to-date en bieden wij de beste dienstverlening naar onze klanten.

Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie bieden we je een prima salaris. Je bent op full-time basis (in overleg) bezig met dankbaar werk voor de leukste en meest uiteenlopende mkb-bedrijven uit de regio. 

Gezelligheid met het team

Binnen Verdel werken dagelijks meer dan 60 knappe koppen aan de digitale uitdaging(en) van onze klanten. Dit doen we met elkaar in een gezellig team waarbij we elkaar altijd helpen. Verdellers houden van gezelligheid en feestjes, dus dat doen we ook regelmatig. Zo worden er jaarlijks vijf gezellige uitjes en activiteiten georganiseerd en is er tijdens de vrijdagmiddagborrel 50% kans op bitterballen.

Meer informatie 

Wil jij je ontwikkelen tot dé specialist in Microsoft 365? Reageer op deze vacature door onderstaand formulier in te vullen. Heb je nog een vraag of wil je meer weten over de vacature? Bel naar Barry Verdel op (071) 331 01 84 voor meer informatie. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer direct op deze vacature

Upload een pdf of Word document (doc/docx), maximale grootte: 3MB