Junior ICT-medewerker (fulltime)

Verdel groeit! Kom jij ons versterken? Voor ons Expert Center zijn we per direct op zoek naar een fulltime junior ICT-medewerker. In deze rol verzorg je technische reparaties, maak je werkplekken klaar en bied je (telefonische) ondersteuning aan onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke persoonlijkheid die doelgericht, slagvaardig en to-the-point is. 

Word jij een Verdeller?

Binnen Verdel werken dagelijks meer dan 50 knappe koppen aan de digitale uitdaging(en) van onze klanten. Dit doen we met elkaar in een gezellig team waarbij we elkaar altijd helpen. Op die manier bieden wij de beste dienstverlening naar onze klanten. 

Ontwikkeling en kennis delen is verweven in de werkwijze van Verdel ICT & Media. Iedere dinsdagochtend deelt een collega zijn kennis over een vakgebied, zoals: Azure-oplossing, VoIP-updates, de nieuwste wifi-technieken, ontwikkelde applicaties voor klanten en meer. Ook zijn er wekelijks kennissessies zodat we met elkaar altijd up-to-date zijn. 

De werkzaamheden

Als junior ICT-medewerker houd je je bezig met het verzorgen van technische werkzaamheden in het Expert Center. Onder andere databeveiliging, Office 365, Microsoft Azure en online back-up zijn onderwerpen waar we dagelijks mee bezig zijn. Samen met je collega's bied je onze klanten passende oplossingen voor hun vragen en voer je reparaties voor devices uit. Binnen Verdel vinden we doorgroeimogelijkheden heel belangrijk, dit biedt ook kansen voor jou. 

Wat is jouw profiel?

  • Je bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen de ICT-branche.
  • Je werkt graag in een team, maar staat ook alleen je mannetje (of vrouwtje).
  • Complexe ICT-technieken kan je vertalen naar een uitleg die een leek ook begrijpt.
  • Je vindt het leuk werkplekken klaar te maken en reparaties te verzorgen.
  • Met een relevante certificering, cursus, werkervaring of opleiding heb je een streepje voor op andere sollicitanten.

Ons aanbod

Binnen ons ambitieuze en gezellige bedrijf krijg je de ruimte om nog beter te worden in wat je al kunt. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie bieden we je een prima salaris. Je doet dankbaar werk voor de leukste en meest uiteenlopende mkb-bedrijven uit de regio.

Je mag jezelf Verdeller noemen! Verdellers houden van gezelligheid en feestjes, dus dat doen we ook regelmatig. Zo worden er jaarlijks vijf gezellige uitjes en activiteiten georganiseerd. Lunchen we dagelijks samen aan een goed gevulde lunchtafel, waar je tegen een kleine betaling van mee kan eten. Én tijdens de vrijdagmiddagborrel is er 50% kans op bitterballen. 

Meer informatie

Herken jij jezelf in deze vacature? En ben je startend in het werkveld of toe aan een nieuwe uitdaging? Vul het onderstaande formulier in of bel Barry Verdel op (071) 331 01 84 voor meer informatie over de vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer direct op deze vacature

Upload een pdf of Word document (doc/docx), maximale grootte: 3MB