Junior ICT business consultant

Verdel groeit! Kom jij ons versterken? We zijn op zoek naar een junior ICT business consultant. Je vormt een belangrijke spil in de teams van onze klanten. Je bent van alle lopende zaken rondom deze klanten op de hoogte én zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt. Intern met je eigen collega's en met de klant. Zo leggen we samen de lat elke keer een stukje hoger, en dat vind je belangrijk!

Word jij een Verdeller?

Binnen Verdel werken dagelijks meer dan 50 knappe koppen aan de digitale uitdaging(en) van onze klanten. Dit doen we met elkaar in een gezellig team waarbij we elkaar altijd helpen. Op die manier bieden wij de beste dienstverlening aan onze klanten. 

Ontwikkeling en kennis delen is verweven in de werkwijze van Verdel ICT & Media. Iedere dinsdagochtend deelt een collega zijn kennis over een vakgebied, zoals: Azure-oplossing, VoIP-updates, de nieuwste wifi-technieken, ontwikkelde applicaties voor klanten en meer. Ook zijn er wekelijks kennissessies zodat we met elkaar altijd up-to-date zijn. 

De werkzaamheden

Als junior ICT business consultant ga jij op managementniveau het gesprek aan met onze klanten en je fungeert als belangrijke sparringspartner in onze virtuele ICT-teams. Je legt de nadruk op het optimaliseren van een ICT-omgeving en houdt je bezig met het managen hiervan. Er zijn namelijk altijd wensen in de automatisering! Maar hoe krijg je die van de tekentafel in de praktijk? Jij ondersteunt de trajecten vanaf de tekentafel tot het daadwerkelijk configureren van de systemen, en alles ertussen in. 

  • Je helpt bedrijven met het behalen van hun ICT-doelstellingen. 
  • Je ondersteunt en begeleidt ICT-innovatie- en veranderingstrajecten.
  • Je begeleidt ICT-verhuizingen en/of -migraties. 

Binnen Verdel vinden we doorgroeimogelijkheden heel belangrijk, dit biedt ook kansen voor jou. 

Wat is jouw profiel?

  • Je hebt 2 á 3 jaar werkervaring
  • Je schakelt makkelijk en snel op alle niveau's.
  • Je hebt een sterke affiniteit met projecten, processen en risico's in de ICT.
  • Je hebt een brede technische achtergrond en vindt het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een flexibele, collegiale werkhouding.

Ons aanbod

Binnen ons ambitieuze en gezellige bedrijf krijg je de ruimte om nog beter te worden in wat je al kunt. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie bieden we je een prima salaris. Je doet dankbaar werk voor de leukste en meest uiteenlopende mkb-bedrijven uit de regio.

Je mag jezelf Verdeller noemen! Verdellers houden van gezelligheid en feestjes, dus dat doen we ook regelmatig. Zo worden er jaarlijks vijf gezellige uitjes en activiteiten georganiseerd. Lunchen we dagelijks samen aan een goed gevulde lunchtafel, waar je tegen een kleine betaling van mee kan eten. Én tijdens de vrijdagmiddagborrel is er 50% kans op bitterballen. 

Meer informatie

Herken jij jezelf in deze vacature? En ben je startend in het werkveld of toe aan een nieuwe uitdaging? Vul het onderstaande formulier in of bel Barry Verdel op (071) 331 01 84 voor meer informatie over de vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer direct op deze vacature

Upload een pdf of Word document (doc/docx), maximale grootte: 3MB