Front-end webdeveloper

Maak jij websites die een lust zijn voor het oog en waar Google verliefd op is? Dan is ons online mediateam op zoek naar jou! Een front-end webdeveloper die code schrijft, maar ook zijn muis en toetsenbord niet omdraait voor een strak staaltje webdesign.  

Word jij Verdeller? 

Binnen Verdel werken dagelijks meer dan 50 knappe koppen aan de digitale uitdaging(en) van onze klanten. Dit doen we met elkaar in een gezellig team waarbij we elkaar altijd helpen. Op die manier bieden wij de beste dienstverlening naar onze klanten.   

Ontwikkeling en kennis delen is verweven in de werkwijze van Verdel ICT & Media. Iedere dinsdagochtend deelt een collega zijn kennis over een vakgebied, zoals: SEO-updates, de nieuwste wifi-technieken, ontwikkelde applicaties voor klanten en meer. Ook zijn er wekelijks kennissessies zodat we met elkaar altijd up-to-date zijn. 

Werkzaamheden van een front-end developer 

Met jouw komst bestaat het team online media uit 6 experts. Webdesign, webdevelopment, SEO, dtp en communicatie zijn de werkzaamheden waar dit team zich binnen Verdel ICT & Media op focust. Van een eenmalige klus voor een mkb-bedrijf uit de regio tot het maandelijks verbeteren van de website van een landelijk opererend bedrijf. Het klantenbestand dat je bedient is divers. 

Wat je dagelijks qua werkzaamheden kunt verwachten? We sommen het hier in hoofdlijnen voor je op: 

  • Je denkt mee over de beste oplossing op de digitale uitdaging van de klant, strategisch én creatief. Grote kans dat een website een gedeelte van deze oplossing vormt. We doen een passend voorstel, waar na akkoord jij aan de slag mag met het design en de bouw van de website.  
  • Bij de bouw van een website richten we het CMS zo in dat zowel de klant als je communicatiecollega’s met gemak de website beheren. Een extra pagina aanmaken, foto of tekst veranderen kunnen zij dankzij jou helemaal zelf. 
  • Naast bouwen, vinden wij ook het onderhoud en doorontwikkelen van websites zeer belangrijk. Jij zorgt er samen met de andere webdevelopers voor dat websites up-to-date zijn. En denkt actief mee over het optimaliseren door je advies met de betreffende communicatiecollega of klant te delen. 
  • Storingen, die horen er ook bij. Dit betekent soms je werk aan de kant schuiven en zoeken. Heel goed zoeken waar de storing vandaan komt en een oplossing te vinden. Zelfstandig ga je deze uitdaging graag aan. Zie je door de bomen het bos even niet meer, dan kijken je collega’s graag met je mee. 
  • Dit alles doe je met kennis van de laatste HTML / CSS, JQuery en Javascript standaarden. Kennis van Bootstrap is pre.  

Als front-end developer werk je ook nauw samen met onze .NET-developers. Want voor hun maatwerkapplicaties maken ze graag gebruik van jouw front-end code. 

Wat is jouw profiel? 

  • 3 – 5 jaar werkervaring als front-end developer en designer 
  • Relevante en afgeronde mbo- of hbo-opleiding 
  • Je werkt graag in een team, maar staat ook alleen je mannetje (of vrouwtje) 
  • Direct klantcontact vind je leuk 
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar 

Ons aanbod 

Binnen ons ambitieuze en gezellige bedrijf krijg je de ruimte om nog beter te worden in wat je al kunt. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie bieden we je een prima salaris. Als ICT- en mediabedrijf ontvang je natuurlijk een prachtig Mac/Windows-device om je kunsten op te vertonen. 

Je mag jezelf Verdeller noemen! Verdellers houden van gezelligheid en feestjes, dus dat doen we ook regelmatig. Zo worden er jaarlijks vijf gezellige uitjes en activiteiten georganiseerd. Lunchen we dagelijks samen aan een goed gevulde lunchtafel, waar je tegen een kleine betaling van mee kan eten. Én tijdens de vrijdagmiddagborrel is er 50% kans op bitterballen. 

Meer informatie 

Zie jij die plek binnen het online mediateam wel zitten? Reageer op de vacature door het onderstaande formulier in te vullen. Heb je toch nog een vraag of wil je meer weten over de vacature? Neem contact op met Barry Verdel via 06 284 227 45 voor meer informatie. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer direct op deze vacature

Upload een pdf of Word document (doc/docx), maximale grootte: 3MB