Talent gezocht

We zijn altijd op zoek naar specialisten. Mensen die uitblinken op het gebied van ICT en/of media, de handen uit de mouwen steken en net als wij de ambitie hebben om steeds beter te worden. Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie als er nu geen baan beschikbaar is die bij je past. 

OPEN SOLLICITATIE

Onze bedrijfscultuur

Sinds de oprichting in 2000 zijn we uitgegroeid tot een team van maar liefst 50 experts. De meeste collega’s komen uit de regio, al is dat natuurlijk geen must. Ben je benieuwd naar ons bedrijf? Neem voordat je solliciteert eens een kijkje in de keuken van Verdel ICT & Media.

MEER OVER VERDEL

Vacatures

 1. Zaterdagmedewerker Expert Center

  Voor het Verdel Exper Center zijn we op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie adviseer je klanten bij de aankoop en het gebruik van het juiste digitale apparaat of een clouddienst. Je lost technische problemen op en voert (kleine) reparaties uit. Je gaat ook aan de slag met eerstelijns support calls, bijvoorbeeld het herstarten van een server, resetten van een gebruiker of draaien van updates. Een gevarieerde baan waarin je techniek, commercie en advies combineert!

  Lees verder

 2. Ervaren medewerker 2e lijn Supportdesk (fulltime)

  Voor onze Verdel-Supportdesk zijn we op zoek naar een servicegerichte en ervaren collega. Je gaat in-house werken op onze supportafdeling waar voornamelijk remote ondersteuning wordt verleend aan zowel klanten als collega's in de buitendienst. De meldingen die binnenkomen worden waar mogelijk opgelost door de 1e lijn supportmedewerkers. Als 2e lijn supportmedewerker krijg jij veelal te maken met situaties die dieper ingaan op productspecialistisch- of netwerkniveau. Jij ondersteunt je collega's op 1e lijn support en schakelt specialisten in waar nodig.

  Lees verder

 3. ICT-adviseur / projectmanager (fulltime)

  We zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze ICT- en mediaprojecten begeleidt. Je gaat op bezoek bij de klant, adviseert over de juiste ICT- of technische mediaoplossing en implementeert deze adviezen succesvol. Dat is deze functie in een notendop. Wij zoeken geen gladde verkoper, maar een gedreven collega die een sterke, adviserende rol kan aannemen. 

  Lees verder

 4. Systeembeheerder / netwerkbeheerder fulltime

  Het gaat goed met onze klanten, en dus ook bij Verdel! Ons ICT-team krijgt steeds meer vraag naar werkplekbeheer, servermigraties en de implementatie van clouddiensten. Daarom zijn we op zoek naar een senior systeem- en netwerkbeheerder. In deze functie ben je de rots in de branding en het technisch aanspreekpunt voor jouw klanten.

  Lees verder

 5. Microsoft IT-specialist (fulltime)

  We zijn op zoek naar een ervaren Microsoft IT-specialist. Voor ons buitendienstteam van systeembeheerders ben je een bron van kennis. Je begeleidt en adviseert hen bij het uitvoeren van migraties van (virtuele) Microsoft-omgevingen of implementaties van nieuwe systemen. Je bent veel bij onze klanten, maar zorgt ook voor een gedegen voorbereiding van trajecten op kantoor.

  Lees verder