Talent gezocht

We zijn altijd op zoek naar specialisten. Mensen die uitblinken op het gebied van ICT en/of media, de handen uit de mouwen steken en net als wij de ambitie hebben om steeds beter te worden. Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie als er nu geen baan beschikbaar is die bij je past.

OPEN SOLLICITATIE

Onze bedrijfscultuur

Sinds de oprichting in 2000 zijn we uitgegroeid tot een team van maar liefst 40 experts. De meeste collega’s komen uit de regio, al is dat natuurlijk geen must. Ben je benieuwd naar ons bedrijf? Neem voordat je solliciteert eens een kijkje in de keuken van Verdel ICT & Media.

MEER OVER VERDEL

Vacatures

 1. Media- en communicatieadviseur (fulltime)

  Het mediateam van Verdel is per direct op zoek naar een nieuwe collega. Het schrijven en redigeren van SEO-vriendelijke teksten, het opzetten, bijhouden en adverteren op diverse social media-kanalen, opmaken van digitale nieuwsbrieven en een stukje projectmanagement. Het komt allemaal aan bod in deze gevarieerde job.

  Lees verder

 2. Medewerker Expert Center (fulltime)

  Voor het Verdel Expert Center zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Het gaat om een fulltime functie waarin je klanten adviseert bij de aankoop van het juiste digitale apparaat of het gebruik ervan. Ook ben je in staat om technische problemen op te lossen en (kleine) reparaties uit te voeren. Een gevarieerde baan waarin je techniek, commercie en advies combineert!

  Lees verder

 3. Junior medewerker Supportdesk (fulltime)

  De Verdel-Supportdesk is op zoek naar een fulltime starter! Het gaat om een ICT-gerelateerde werkplek waarbij je eerstelijnsondersteuning biedt aan onze klanten. Dit gaat van een printerstoring bij iemand thuis tot serveruitval bij grote organisaties. Je zorgt voor het aanmaken en opvolgen van calls, het monitoren van back-upresultaten en de uitvoering van systeemcontroles.

  Lees verder

 4. Microsoft IT-specialist (fulltime)

  We zijn op zoek naar een ervaren Microsoft IT-specialist. Voor ons buitendienstteam van systeembeheerders ben je een bron van kennis. Je begeleidt en adviseert hen bij het uitvoeren van migraties van (virtuele) Microsoft-omgevingen of implementaties van nieuwe systemen. Je bent veel bij onze klanten, maar zorgt ook voor een gedegen voorbereiding van trajecten op kantoor.

  Lees verder

 5. Junior backend webdeveloper (fulltime)

  De afdeling Media is op zoek naar een fulltime junior backend webdeveloper die net klaar is met studeren en zich graag verder wil ontwikkelen tot PHP-expert. De werkzaamheden? Je realiseert en ontwikkelt nieuwe CMS-websites, webshops en/of interactieve webapplicaties voor veelal regionale klanten.

  Lees verder

 6. Backend webdeveloper (fulltime)

  De afdeling Media is op zoek naar een fulltime backend webdeveloper ter uitbereiding van het team. De werkzaamheden? Je realiseert en ontwikkelt nieuwe CMS-websites, webshops en/of interactieve webapplicaties voor veelal regionale klanten. Je bent verantwoordelijk voor het managen van jouw eigen projecten en het onderhouden van klantcontact.

  Lees verder