Talent gezocht

We zijn altijd op zoek naar specialisten. Mensen die uitblinken op het gebied van ICT en/of media, de handen uit de mouwen steken en net als wij de ambitie hebben om steeds beter te worden. Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie als er nu geen baan beschikbaar is die bij je past. 

Open sollicitatie

Onze bedrijfscultuur

Sinds de oprichting in 2000 zijn we uitgegroeid tot een team van maar liefst 50 experts. De meeste collega’s komen uit de regio, al is dat natuurlijk geen must. Ben je benieuwd naar ons bedrijf? Neem voordat je solliciteert eens een kijkje in de keuken van Verdel ICT & Media.

Meer over Verdel

 1. Microsoft 365 business consultant

  Kom jij ons team Oplossingen & Productiviteit versterken? We zijn op zoek naar een Microsoft 365 business consultant. Jij helpt onze klanten op full-time basis met het inrichten en verbeteren van Microsoft-oplossingen. Je leert het bedrijfsproces van de klant écht kennen, helpt haar bedrijfsprocessen te verbeteren en blijft jezelf ontwikkelen.

  Lees verder

 2. Junior ICT-medewerker (parttime)

  In deze junior functie ben je veel in contact met onze klanten. Je verzorgt technische reparaties, stelt apparaten in en bied je (telefonische) ondersteuning aan onze klanten. Technisch, maar zeker ook adviserend. Met als pluspunt dat deze bijbaan goed te combineren is met je studie! 

  Lees verder

 3. Stage lopen bij Verdel

  Studeer jij Informatica, Communicatie of iets anders in de richting van ICT en media? En ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Misschien vind jij jouw stageplek dan wel bij Verdel ICT & Media!

  Lees verder

 4. Junior ICT-medewerker (fulltime)

  Verdel groeit! Kom jij ons versterken? Voor ons Expert Center zijn we per direct op zoek naar een fulltime junior ICT-medewerker. In deze rol verzorg je technische reparaties, maak je werkplekken klaar en bied je (telefonische) ondersteuning aan onze klanten. 

  Lees verder

 5. Senior supportmedewerker (fulltime)

  Voor onze Verdel-Supportdesk zijn we op zoek naar een servicegerichte en ervaren collega. Als senior supportmedewerker krijg jij veelal te maken met situaties die dieper ingaan op productspecialistisch- of netwerkniveau. Jij ondersteunt je collega's op 1e lijn support en schakelt specialisten in waar nodig.

  Lees verder

 6. Microsoft IT-specialist (fulltime)

  We zijn op zoek naar een ervaren Microsoft IT-specialist. Voor ons buitendienstteam van systeembeheerders ben je een bron van kennis. Je begeleidt en adviseert hen bij het uitvoeren van migraties van (virtuele) Microsoft-omgevingen of implementaties van nieuwe systemen. Je bent veel bij onze klanten, maar zorgt ook voor een gedegen voorbereiding van trajecten op kantoor.

  Lees verder