Talent gezocht

We zijn altijd op zoek naar specialisten. Mensen die uitblinken op het gebied van ICT en/of media, de handen uit de mouwen steken en net als wij de ambitie hebben om steeds beter te worden. Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie als er nu geen baan beschikbaar is die bij je past. 

OPEN SOLLICITATIE

Onze bedrijfscultuur

Sinds de oprichting in 2000 zijn we uitgegroeid tot een team van maar liefst 50 experts. De meeste collega’s komen uit de regio, al is dat natuurlijk geen must. Ben je benieuwd naar ons bedrijf? Neem voordat je solliciteert eens een kijkje in de keuken van Verdel ICT & Media.

MEER OVER VERDEL

Vacatures

 1. ICT-adviseur / relatiebeheerder (fulltime)

  Verdel groeit! Kom jij ons versterken? Voor ons ICT-team zijn we per direct op zoek naar een fulltime ICT-adviseur / relatiebeheerder. In deze rol werk je aan het uitbouwen en verstevigen van onze klantrelaties. We zijn op zoek naar iemand met een sterke persoonlijkheid die doelgericht, slagvaardig en to-the-point is. Ook niet onbelangrijk: je hebt affiniteit met ICT en media.

  Lees verder

 2. Systeembeheerder / netwerkbeheerder fulltime

  Het gaat goed met onze klanten, en dus ook bij Verdel! Ons ICT-team krijgt steeds meer vraag naar werkplekbeheer, servermigraties en de implementatie van clouddiensten. Daarom zijn we op zoek naar een zowel een junior als een senior systeem- en netwerkbeheerder. In deze functie ben je de rots in de branding en het technisch aanspreekpunt voor jouw klanten.

  Lees verder

 3. Junior medewerker Supportdesk (fulltime)

  De Verdel-Supportdesk is op zoek naar een fulltime starter! Het gaat om een ICT-gerelateerde werkplek waarbij je eerstelijnsondersteuning biedt aan onze klanten. Dit gaat van een printerstoring bij iemand thuis tot serveruitval bij grote organisaties. Je zorgt voor het aanmaken en opvolgen van calls, het monitoren van back-upresultaten en de uitvoering van systeemcontroles.

  Lees verder

 4. Microsoft IT-specialist (fulltime)

  We zijn op zoek naar een ervaren Microsoft IT-specialist. Voor ons buitendienstteam van systeembeheerders ben je een bron van kennis. Je begeleidt en adviseert hen bij het uitvoeren van migraties van (virtuele) Microsoft-omgevingen of implementaties van nieuwe systemen. Je bent veel bij onze klanten, maar zorgt ook voor een gedegen voorbereiding van trajecten op kantoor.

  Lees verder

 5. Junior .NET backend developer (fulltime)

  De afdeling Media is op zoek naar een fulltime junior .NET backend developer die net klaar is met studeren en zich graag verder wil ontwikkelen in Microsoft .NET (C#). De werkzaamheden? Je realiseert en ontwikkelt nieuwe webapplicaties en apps voor veelal regionale klanten in een professioneel en enthousiast team.

  Lees verder