Talent gezocht

We zijn altijd op zoek naar specialisten. Mensen die uitblinken op het gebied van ICT en/of media, de handen uit de mouwen steken en net als wij de ambitie hebben om steeds beter te worden. Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie als er nu geen baan beschikbaar is die bij je past. 

OPEN SOLLICITATIE

Onze bedrijfscultuur

Sinds de oprichting in 2000 zijn we uitgegroeid tot een team van maar liefst 50 experts. De meeste collega’s komen uit de regio, al is dat natuurlijk geen must. Ben je benieuwd naar ons bedrijf? Neem voordat je solliciteert eens een kijkje in de keuken van Verdel ICT & Media.

MEER OVER VERDEL

Vacatures

 1. Media- en communicatieadviseur (parttime)

  Het mediateam van Verdel is per direct op zoek naar een nieuwe collega. In de functie van media- en communicatieadviseur houd je je bezig met de redactie en productie van online communicatieuitingen voor de meest uiteenlopende klanten. Word jij blij van SEO, social media en e-mailmarketing? Kom ons team versterken!

  Lees verder

 2. Systeembeheerder / netwerkbeheerder fulltime

  Het gaat goed met onze klanten, en dus ook bij Verdel! Ons ICT-team krijgt steeds meer vraag naar werkplekbeheer, servermigraties en de implementatie van clouddiensten. Daarom zijn we op zoek naar een senior systeem- en netwerkbeheerder. In deze functie ben je de rots in de branding en het technisch aanspreekpunt voor jouw klanten.

  Lees verder

 3. Microsoft IT-specialist (fulltime)

  We zijn op zoek naar een ervaren Microsoft IT-specialist. Voor ons buitendienstteam van systeembeheerders ben je een bron van kennis. Je begeleidt en adviseert hen bij het uitvoeren van migraties van (virtuele) Microsoft-omgevingen of implementaties van nieuwe systemen. Je bent veel bij onze klanten, maar zorgt ook voor een gedegen voorbereiding van trajecten op kantoor.

  Lees verder

 4. Stage medewerker Expert Center (fulltime)

  Het Verdel Expert Center heeft ruimte voor een stagiair(e) vanaf februari 2020. Tijdens deze meeloopstage adviseer je klanten bij de aankoop en het gebruik van het juiste digitale apparaat. Ook ben je in staat om technische problemen op te lossen en (kleine) reparaties uit te voeren. Kortom, een gevarieerde stage waarin je veel leert over techniek, commercie en advies.

  Lees verder

 5. Junior medewerker Supportdesk (fulltime)

  De Verdel-Supportdesk is op zoek naar een fulltime starter! Het gaat om een ICT-gerelateerde werkplek waarbij je eerstelijnsondersteuning biedt aan onze klanten. Dit gaat van een printerstoring bij iemand thuis tot serveruitval bij grote organisaties. Je zorgt voor het aanmaken en opvolgen van calls, het monitoren van back-upresultaten en de uitvoering van systeemcontroles.

  Lees verder