1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Stiply: dé oplossing voor digitaal documenten ondertekenen

Stiply: dé oplossing voor digitaal documenten ondertekenen

Stiply is een softwareoplossing voor het online ondertekenen van documenten. Het maakt het zetten van digitale handtekeningen eenvoudig én gebruiksvriendelijk. Collega Danny Verdel, vertelt ons meer over hoe Stiply organisaties helpt om dit proces te optimaliseren.

Danny

Wat is Stiply en hoe werkt het?

Stiply is een handige software waarmee je snel en gemakkelijk digitale handtekeningen kunt plaatsen. Het vervangt ouderwetse stappen zoals printen, scannen en fysiek ondertekenen. Met Stiply is het proces simpel: je importeert jouw document, definieert de te ondertekenen velden en stuurt het document per e-mail naar de persoon of partij die moet tekenen.

Danny: "Je kunt Stiply inzetten voor allerlei soorten documenten, zoals een lidmaatschap, abonnement of leenovereenkomst. Het is een veelzijdige oplossing die voor verschillende branches efficiënt kan zijn."

"Een van de belangrijkste voordelen die onze klanten met Stiply ervaarden is tijdsbesparing"
Danny Verdel

Authenticatiemethodes

Bij het zetten van een digitale handtekening is het belangrijk om te weten wie de ondertekenaar is. Stiply biedt daarom verschillende authenticatiemethoden om persoonsgegevens te beschermen en te valideren.

  1. PiM: een digitale identificatie app ontwikkeld door KPN. Het stelt gebruikers in staat door middel van een QR-code scan, in te loggen op websites, gegevens in te vullen en zich te identificeren op fysieke locaties.
  2. Een SEPA-incassomachtiging: dit proces vereenvoudigt de incasso van betalingen, vermindert het risico op fouten en versnelt het innen van geld van de rekening van de klant. Vaak interessant voor lidmaatschappen, abonnementen, leasecontracten, verzekeringen etc.
  3. iDIN: door gebruik te maken van digitaal ondertekenen met iDIN als authenticatiemethode wordt, er bij de ondertekenaar van jouw contract een identiteitscheck gedaan via zijn of haar bank. 

Hoe sterk de authenticatie moet zijn is afhankelijk van het doel van het contract. Het is daarom ook mogelijk om het via e-mail of mail te doen, dit niveau van authenticatie ligt lager.

Jouw online handtekeningensysteem op maat

Voor meer geavanceerd gebruik biedt Stiply integratiemogelijkheden via een API. Hiermee kun je het proces aanpassen, zodat het aansluit op de specifieke behoeften van het bedrijf. Wij hielpen meerdere klanten met een gepersonaliseerde oplossing.

Danny: "Bezit jij bijvoorbeeld een sportschool, en wil je niet dat mensen die een abonnement afsluiten worden omgeleid met een e-mail van Stiply? Dat kunnen wij oplossen met maatwerk! We zorgen dan dat potentiële leden op jouw website blijven, wanneer ze online een abonnement afsluiten."

Lion
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Hoe is het gesteld met de productiviteit van jouw team of bedrijf? Teamleider en architect Lion denkt graag met je mee om jouw manier van (samen)werken naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar de mogelijkheden, kansen en voordelen? Kom eens langs voor een kop koffie en ga het gesprek aan met Lion en zijn team.  

Mail Lion 071 - 744 0054