1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Oefentherapie Kaag & Braassem

Communicatie: spelenderwijs aan de slag met motoriek

Hoewel ieder kind leert en ontwikkelt op zijn eigen manier en tempo, kan het zijn dat een kind moeite heeft bij het uitvoeren van bepaalde activiteiten. In dat geval biedt Oefentherapie Kaag & Braassem hulp. 

Over Kinderoefentherapie Kaag & Braassem

Over Oefentherapie Kaag & Braassem

Hoewel ieder kind leert en ontwikkelt op zijn eigen manier en tempo, kan het zijn dat een kind moeite heeft bij het uitvoeren van bepaalde activiteiten. In dat geval biedt Oefentherapie Kaag & Braassem hulp. In haar praktijk in Roelofarendsveen behandelt oprichtster Margriet kinderen met motorische problemen en andere klachten, wanneer deze een negatieve invloed hebben op het dagelijks leven.

De uitdaging

Er is veel vraag naar Oefentherapie Kaag & Braassem. En Margriet helpt graag zoveel mogelijk kinderen! Hierdoor heeft ze alleen geen tijd meer voor social media om extra informatie te delen. Om toch online te blijven op Facebook en Instagram en de website actueel te houden, heeft ze onze hulp ingeschakeld. 

De oplossing

Voordat wij haar socialmediakanalen helemaal overnamen, brainstormden we samen over de content. Wat willen we vertellen, hoe maken we het interactief en welke creatieve ideeën nemen we mee in de communicatie? Op basis hiervan maakten wij een communicatieplan en contentkalender. We ontworpen een template voor de 'Feit of fabel' interactieve story en gingen aan de slag. 

Een echte samenwerking

Margriet heeft onwijs veel kennis in huis. Dit delen wij maar al te graag met haar doelgroep. Daarom schrijft ze nog maandelijks een blog over onderwerpen die ze zelf aandraagt of wat goed bij de planning van de maand past. We overleggen regelmatig en werken fijn samen. Ook in Coosto, onze socialmediatool. Hierin kan Margriet onze geschreven berichten nog inhoudelijk controleren als wij twijfelen of alles zo goed verwoord is.

Het resultaat

Margriet is blij! Doordat wij zorgen dat ze altijd online zichtbaar is, bespaart dit haar onwijs veel tijd. Ze besteedt meer tijd aan behandelingen en voelt zich volledig ontzorgd. Ook merkt ze dat er online meer interactie is en komen er nu ook via social media aanvragen binnen. Een ander direct meetbaar resultaat is de verdubbeling van het aantal bezoekers op de website sinds afgelopen jaar. De samenwerking loopt op rolletjes en de creatieve ideeën gaan heen en weer. 

Vraag een Verdel expert
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Wil jij jouw bedrijf en jouw verhaal goed op de kaart zetten? Onze teamleider online media, Sharon, weet van de hoed en de rand! Neem contact met haar op voor meer informatie of plan direct een kennismaking in met iemand van team online media.

Mail Sharon 071 - 744 0054