1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Hier! In de regio

Uitgebreide applicatie voor het dagblad Hier! in de regio

Hier! in de regio is een welbekend magazine in gemeente Kaag en Braassem. Vol met mooie verhalen over mensen en ondernemers of bijzondere foto’s van de mooiste plekjes uit de buurt.

De uitdaging

Het magazine Hier! in de regio is opgericht in 2011 vanuit een liefde voor de leefomgeving van Kaag en Braassem. Zes keer per jaar valt het Hier! in de regio-magazine bij de inwoners van de gemeente op de deurmat. Een mooi fullcolour magazine met lees- en kijkplezier voor jong en oud. Het magazine wordt volledig op eigen kracht, zonder sponsoring of subsidie, gemaakt en gratis bezorgd bij 12.000 huishoudens in de gemeente Kaag en Braassem. De organisatie wil alle nuttige informatie op een makkelijke manier toegankelijk maken voor recreanten en inwoners, aan ons de taak om hier een oplossing voor te ontwikkelen.

De oplossing

We zijn samen met Hier! in de regio in gesprek gegaan om te kijken wat voor oplossing hierbij zou passen. De uitkomst is een applicatie gericht op iedereen die binnen de gemeente wilt recreëren. In deze app vind je het laatste nieuws, een evenementagenda en allerlei informatie over de faciliteiten die Kaag en Braassem te bieden heeft: eetgelegenheden, winkeliers, overnachtingsmogelijkheden, jachthavens. Daarnaast zit er een advertentiemodel in de app verwerkt en beschikt het over een beheerportaal waardoor Hier! in de regio zelf de inhoud van de app kan managen.

De app is ontwikkeld op basis van Microsoft Xamarin. Dit is een platform waarmee wij met Microsoft .NET-technologie universeel een app kunnen ontwikkelen voor alle devices, zowel iOs als Android. Ook hebben wij nog tal van andere ideeën om de app uit te breiden met nieuws van de gemeente en push notificaties. Zo blijven wij nauw betrokken bij de app en zullen wij Hier! in de regio de komende periode ondersteunen.

 Agenda

Lion
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Hoe is het gesteld met de productiviteit van jouw team of bedrijf? Teamleider en architect Lion denkt graag met je mee om jouw manier van (samen)werken naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar de mogelijkheden, kansen en voordelen? Kom eens langs voor een kop koffie en ga het gesprek aan met Lion en zijn team.  

Mail Lion 071 - 744 0054