1. Verdel
  2. Nieuws
  3. HAL60

Sfeer ademen met jouw website

Met meer dan 1000 m² oppervlakte biedt HAL60 vele mogelijkheden. Bijna ieder evenement kan in HAL60 plaatsvinden en de evenementenlocatie is inzetbaar voor diverse doeleinden, culturele en zakelijke evenementen, maar ook voor feesten en partijen.

Bekijk de website

HAL60

HS Events & HAL60

Wij mochten in opdracht van HS Events aan de slag met een website voor HAL60. HS Events is een full service evenementenbureau gevestigd in Roelofarendsveen. HS Events organiseert succesvolle evenementen door heel Nederland en de evenementen worden geheel in eigen beheer uitgevoerd. 

HAL60 is een unieke evenementenlocatie gevestigd in het centrum van de randstad. Met meer dan 1000 m² oppervlakte biedt HAL60 vele mogelijkheden. HAL60 is op vele manieren inzetbaar als evenementenlocatie voor kleine tot grote evenementen, met een maximale capaciteit van 1.000 personen. De locatie is volledig aan te passen naar wens, van de ruimte tot de aankleding en de catering.

De oplossing

HS Events wilde graag een aparte website voor HAL60 om de unieke evenementenlocatie goed op de kaart te zetten. De website moet dus sfeer ademen, voldoende informatie bieden en duidelijk de diverse mogelijkheden van HAL60 laten zien. 

Wij hebben een website ontwikkeld in het Content Management Systeem ExpressionEngine, omdat deze eenvoudig is in beheer. Ook heeft HS Events zelf al ervaring met ExpressionEngine door de eigen website. De organisatie kan gemakkelijk zelf de inhoud op de website aanpassen en up-to-date houden. We hebben in het ontwerp veel ruimte gemaakt voor fotografie om goed de sfeer over te brengen. 

Sharon
Contact met een Verdeller

Ook een website starten?

Heb jij ook een plan voor een website, maar kan jij wel wat wat extra handjes of kennis gebruiken? Onze teamleider online media Sharon weet van de hoed en de rand! Neem contact met haar op voor meer informatie of plan direct een kennismaking in.

Mail Sharon 071 - 744 0054