1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Digitotaal Studenten: dé hulp voor particulieren

Digitotaal Studenten: dé hulp voor particulieren

Kwam jij als particulier altijd bij ons langs voor een reparatie, nieuwe laptop of advies? Dat kan nog steeds! Namelijk bij Digitotaal Studenten, een initiatief van Verdel. Volledig gericht op particulieren!

Digitotaal Studenten

Wat is Digitotaal Studenten?

Digitotaal Studenten is dé plek voor computerhulp. En niet alleen voor computerhulp, maar voor hulp bij al jouw digitale apparaten! Zij helpen met reparaties, advies bij de aanschaf van een nieuw apparaat én ze geven trainingen over vraagstukken en actuele onderwerpen.

Digitotaal Studenten is een initiatief van Verdel, je kan dus dezelfde kwaliteit en service verwachten als je van ons gewend bent. Maar dan voor een lager tarief! Digitotaal Studenten rekent €11,25 per kwartier en met abonnement zélfs €9,90 per kwartier.

Het team bestaat uit ICT-studenten die naast hun opleiding, anderen willen helpen. Ze passen de vaardigheden die ze tijdens hun studie leren gelijk toe in de praktijk. Een team van klantvriendelijke en enthousiaste studenten die klaar staan om jou te helpen. Wacht dus niet op de hulp van jouw neefje en kom vanavond nog bij hen langs!

Openingstijden en contact

Digitotaal Studenten is net als Verdel in Tech Campus De School gevestigd. Het adres en de openingstijden vind je hieronder:

  • Maandag: 17.00 tot 21.30 uur
  • Dinsdag: 17.00 tot 21.30 uur
  • Donderdag: 17.00 tot 21.30 uur
  • Zaterdag: 09.00 tot 16.00 uur

Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen

Je kunt Digitotaal Studenten, binnen openingstijden, bereiken op (071) 310 1130 óf mailen via vragen@digitotaalstudenten.nl. 

Snel geholpen met al jouw vragen

Je bent altijd welkom om binnen te wandelen in de aula en de showroom. Daar word je, onder het genot van een warm kopje koffie, geholpen met al jouw digitale vragen. Dus, ben jij een particulier uit regio Kaag en Braassem? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Digitotaal Studenten en kom langs!