1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Dianthusflowers

WooCommerce webshop

"Ieder bloemwerk is uniek en bijzonder om te maken voor u als klant." Al sinds het ontstaan van Dianthusflowers zijn we betrokken bij haar online communicatie. Zo maakten we in 2020 de website en mochten we kortgeleden een webshop aan de website toevoegen.

Bekijk de webshop

De uitdaging

Op de eerder gebouwde website van Dianthusflowers laten we mensen kennismaken met Dian: met de bloemist en alle mogelijkheden. Daarnaast wilde Dian graag een kleine, ingebouwde webshop. Zo kunnen haar klanten ook vanaf huis boeketten bestellen voor iedere gelegenheid. 

De oplossing

Wij ontwikkelden een webshop op basis van WooCommerce. Dit is een webshopmodule voor WordPress, het CMS van de bestaande website, waardoor we de webshop makkelijk integreerden in de website. Ook is deze applicatie geschikt voor het maken van kleine shops met een beperkt aantal artikelen en extra opties. Precies waar Dian naar op zoek was! 

Zo kunnen klanten: 

  • Een boeket of arrangement naar keuze selecteren
  • Het formaat kiezen
  • Eventueel een kaart en tekst toevoegen
  • Kiezen voor afhalen of bezorgen
  • Online afrekenen en direct de bestelling plaatsen

Het resultaat

Dianthusflowers heeft nu een strakke, overzichtelijke webshop waar klanten gemakkelijk hun bestellingen plaatsen, afhalen en laten bezorgen. De bestellingen komen direct binnen in Dian haar mailbox, zo heeft Dian een duidelijk overzicht van wat ze mag maken. Hierdoor kan zij snel aan de slag met de bestelde boeketten én hebben klanten hun boeket altijd op tijd in huis. 

Ervaar het zelf en bestel een prachtig boeket in de webshop van Dianthusflowers!

Sharon Honders - teamleider online media bij Verdel
Vraag Sharon voor advies en hulp

Ook een webshop starten?

Heb jij ook een plan voor een webshop, maar kan jij wel wat wat extra handjes of kennis gebruiken? Onze teamleider online media Sharon weet van de hoed en de rand! Neem contact met haar op voor meer informatie of plan direct een kennismaking in.

Neem contact op 071 - 744 0054