1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Bastu sauna’s & hottubs

Lightspeed webshop voor Bastu Sauna's

Bastu sauna’s verkoopt exclusieve sauna’s en hottubs. Dit doen ze zowel online via de webshop als in hun eigen showroom in Roelofarendsveen. De oude shop was nodig aan vervanging toe en het bedrijf benaderde ons voor het vernieuwen van hun webshop.

Bekijk webshop

De uitdaging

De techniek achter de Magento 1 webshop van Bastu was verouderd. Het gevaar hing in de lucht dat de shop offline zou gaan als er binnen een jaar niets gebeurde. De webshop nabouwen in Magento 2 was geen optie. Dit CMS is met zijn tweede versie een andere weg ingeslagen waardoor het niet meer past bij het sauna- en hottubbedrijf. Welk CMS past wel bij de sauna- en hottubverkoper?

Bastu Sauna

De oplossing

Wij adviseerden Bastu om te kiezen voor de SaaS-oplossing van Lightspeed. Voordat we daar verder op in gaan even een korte uitleg over wat een SaaS-oplossing is.

"SaaS is de afkorting voor 'Software as a Service'. Als ondernemer schaf je dan niet de software aan, maar sluit je een maandelijks contract af om gebruik te maken van de software. De aanbieder van de software zorgt er dan altijd voor dat de software blijft draaien."

De webshopsoftware van Lightspeed biedt de mogelijkheid om technisch een goede e-commerce webshop te bouwen, zonder dat je een rugzak vol technische kennis nodig hebt.

Het resultaat

Een frisse, gebruiksvriendelijk webshop die ook op het gebied van vindbaarheid (SEO) goed scoort bij Google! Onze media- en communicatieadviseur Sharon was projectleider voor dit project en heeft de webshop in samenspraak met de klant ontworpen en ingericht. Vervolgens ging het team van Bastu zelf aan de slag met het toevoegen van de producten.

"Wij werken al jaren fijn samen met Verdel. Zo ook deze keer, wat je terug ziet in een mooi eindresultaat!"
Steef, eigenaar van Bastu sauna's
Sharon Honders - teamleider online media bij Verdel
Vraag Sharon voor advies en hulp

Ook een webshop starten?

Heb jij ook een plan voor een webshop, maar kan jij wel wat wat extra handjes of kennis gebruiken? Onze teamleider online media Sharon weet van de hoed en de rand! Neem contact met haar op voor meer informatie of plan direct een kennismaking in.

Neem contact op 071 - 744 0054