Microsoft, wij zijn al jaren (gecertificeerd) fan!

Sinds de start van ons bedrijf, 1 januari 2000, helpen wij bedrijven met hun digitale uitdagingen. Toendertijd nog met Windows 95 en 98, maar vandaag de dag gaan de oplossingen van Microsoft veel verder dan het besturingssysteem van een device. Vanaf dag een hebben wij de ontwikkelingen gevolgd en ons eigen gemaakt. Het resultaat is een team van Microsoft-experts die dagelijks voor je klaar staan.

Microsoft Gold Partner

Het hoogste certificeringsniveau van Microsoft: Microsoft Gold Partner. Verdel ICT & Media heeft deze certificering al vele jaren op zak. Onze competenties worden met regelmaat gecontroleerd door de audit van Microsoft. Zo weet jij zeker dat wij een partner met kennis zijn voor jouw digitale uitdagingen.

Microsoft Azure Gold Partner

In 2022 verwachten wij naast de reguliere Microsoft Gold Partner certificering ook het Microsoft Azure Gold certificaat te ontvangen.

Met deze certificering weet je zeker dat jouw ICT-partner van de hoed en de rand weet over Microsoft Azure. Onze experts helpen je met Microsoft-clouddiensten de productiviteit, wendbaarheid, snelheid en innovatiekracht te verbeteren. 

4 voordelen van een Microsoft Gold Partner

  • Aantoonbaar een waardevolle partner voor jouw ICT-uitdagingen.
  • Heeft op het hoogste niveau kennis van de Microsoft-technologieën.
  • Als eerste op de hoogte van Microsoft-updates die wij graag met jou delen.
  • Directe lijn met Microsoft zodat we bij problemen en vraagstukken sneller de oplossing voor jou hebben.

Meer informatie

Wil je meer weten over de oplossingen die wij met de technieken van Microsoft bieden? Neem contact op met onze Microsoft-experts via 071 331 01 84 of mail ons.