Wij maken graag een tof ontwerp voor jouw logo, flyer of banner. Een design dat past bij jouw stijl en zorgt dat je opvalt. Uiteraard regelen we ook het printwerk. Ontdek de mogelijkheden!

Bij Verdel werken ervaren ontwerpers die de vormgeving en de (digitale) druk van jouw full colour product met plezier verzorgen. We luisteren hierbij goed naar jou als klant: waar ben je naar op zoek en wat vind je mooi? Kwaliteit staat altijd voorop: je krijgt immers geen tweede kans voor een eerste indruk. Kijk eens rond en laat je verrassen. Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

 1. Ontwerp

  Naast het ontwerp van sites en shops kun je bij het mediateam van Verdel aankloppen voor de DTP en vormgeving van allerlei andere online en offline producten. Benieuwd? Lees snel verder.

  Lees verder

 2. Drukwerk

  Als het ontwerp van jouw flyer, briefpapier of nieuwsbrief eenmaal klaar is, is het tijd om jouw full color product te laten printen. Wij adviseren je graag over de beste optie.

  Lees verder

 3. Hier! in de regio

  Hier! in de regio geeft een regionaal tweemaandelijks magazine uit in de gemeente Kaag en Braassem en tevens een huis-aan-huis krant. Verdel is partner van dit succesvolle concept!

  Lees verder