Als je social media goed inzet, creëer je meer zichtbaarheid én websiteverkeer. Op basis van jouw doel en doelgroep helpen we je het juiste medium te kiezen. Maar daar blijft het niet bij! We geven workshops op maat, helpen bij het paginaontwerp en het plaatsen van berichten. Dagelijks, wekelijks of maandelijks en voor welk platform dan ook.

Facebook

In tegenstelling tot veel geruchten dat Facebook op zijn retour is, blijkt uit recente cijfers dat het aantal maandelijkse actieve gebruikers wereldwijd nog altijd stijgt. Alleen al in Nederland zijn er 7,1 miljoen leden die de app elke dag gebruiken. Het is dus vrijwel een must om zakelijk zichtbaar en actief te zijn op dit medium.

Instagram

Op Instagram worden dagelijks miljoenen foto’s en video’s gedeeld door zo'n 400 miljoen actieve gebruikers wereldwijd. Het platform is universeel, krachtig en simpel in gebruik. Steeds vaker zetten bedrijven het in voor sales en klantenservice. Wil je weten hoe ze dat doen? Onze experts vertellen je er alles over.

LinkedIn

Op 's werelds grootste professionele netwerk mag je als ondernemer natuurlijk niet ontbreken. Richt een privéaccount in om jezelf te profileren, om te netwerken of jouw kennis te verdiepen. En zet een bedrijfspagina neer voor meer zichtbaarheid, recruitment, sales en/of talentontwikkeling. De mogelijkheden zijn enorm, laat je door ons bijpraten tijdens een kop koffie.

Twitter

Twitter is met 28 miljoen actieve gebruikers per maand een van de grootste social media-kanalen ter wereld. Kenmerkend zijn de korte, snelle berichten met relevante hashtags. Wij helpen je met plezier met de inrichting van jouw pagina en het uitdenken van een passende strategie.

Online adverteren

Met een online advertentie kun je met een bescheiden budget al een groot publiek aanspreken. Wij denken met je mee over de doelgroep, de looptijd, het budget en de boodschap en stellen zo een pakkende en effectieve advertentie samen. Bijvoorbeeld voor Google AdWords. 

Meer informatie

Heb je hulp nodig bij het neerzetten en/of het onderhouden van jouw social media-pagina? Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.