Als je social media goed inzet, creëer je meer zichtbaarheid én websiteverkeer. Op basis van jouw doel en doelgroep helpen we je het juiste medium te kiezen. Maar daar blijft het niet bij! We geven workshops op maat, helpen bij het paginaontwerp, het plaatsen van berichten en het opmaken en optimaliseren van advertenties.

Facebook

Het dagelijks gebruik van Facebook is in 2019 vrijwel gelijk gebleven aan dat van 2018. Het platform is met ruim 10 miljoen gebruikers nog steeds één van de grootste in Nederland. Voorlopig blijft het voor veel bedrijven dus een must om zichtbaar en actief te zijn op dit medium.

Instagram

Op Instagram worden dagelijks honderden foto’s en video’s gedeeld door zo'n 5,6 miljoen Nederlandse gebruikers. Het platform is universeel, krachtig en wint elk jaar aan populariteit. Merken, bedrijven en influencers creëren de meest bijzondere plaatjes en verhalen. Wil je weten hoe ze dat doen? Onze experts vertellen je er alles over.

LinkedIn

Op 's werelds grootste professionele netwerk mag je als ondernemer natuurlijk niet ontbreken. Richt een privéaccount in om jezelf te profileren, om te netwerken of jouw kennis te verdiepen. En zet een bedrijfspagina neer voor meer zichtbaarheid, recruitment of sales. Laat je door ons bijpraten tijdens een kop koffie.

WhatsApp

Wellicht denk je er zo 1,2,3 niet aan, maar WhatsApp is het meest gebruikte social mediaplatform van Nederland. De ideale methode om - ook jouw - doelgroep te bereiken! Met de komst van WhatsApp Business zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Online adverteren

Met een online advertentie kun je met een bescheiden budget al een groot publiek aanspreken. Wij denken met je mee over de doelgroep, de looptijd, het budget en de boodschap en stellen zo een pakkende en effectieve advertentiecampagne samen. Bijvoorbeeld voor Google Ads, Facebook of Instagram.

De ideale social mediatool 

Coosto is een tool waarmee je gemakkelijk jouw social mediaberichten deelt, je kanalen onderhoudt en de online communicatie over jouw bedrijf monitort. Deze tool omvat alles in één en werkt ideaal voor bedrijven die hun social media serieus nemen. Lees meer over wat Coosto voor jou kan betekenen.

Meer informatie

Heb je hulp nodig bij het neerzetten en/of het onderhouden van jouw social media-pagina's? Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.