Bedrijfsvideo

In de afgelopen jaren nam het online gebruik van video enorm toe. Met een vlog, animatie of virtuele rondleiding van Verdel trek je pas echt de aandacht van jouw (potentiële) klant. Wij sparren graag met je over een passende invulling en begeleiden het productieproces van idee tot oplevering.

Vloggen

Tegenwoordig kun je niet meer om de vele vloggers op social media heen. Maar wist je dat een vlog zakelijk ook diverse mogelijkheden biedt? Je neemt de kijker aan de hand en geeft stapsgewijs uitleg over jullie werkwijze, productieproces of werkdag. Omdat jij als ondernemer of medewerker zelf aan het woord bent, wordt de video heel persoonlijk en oprecht.

Vertel het met een animatie

Een animatiefilm is een originele en duidelijke manier om jouw doelgroep iets te vertellen over een (ingewikkeld) proces, nieuwe dienst, visie of marketingstrategie. Samen zetten we het verhaal dat jij wilt vertellen op papier, schrijven we een script en kiezen we de voice-over, stijl en figuren. Uiteraard houden we tijdens de productie nauw contact, zodat jij precies krijgt wat je voor ogen hebt.

Virtuele rondleiding

Met Google Maps Business View is het mogelijk om een bedrijf met behulp van 360-graden panoramafotografie in beeld te brengen. Hiermee laat je klanten letterlijk zien wat je in huis hebt. Of je nu eigenaar bent van een restaurant, café, winkel of showroom. Wij komen met onze speciale 360-graden camera bij je op locatie en verwerken de beelden achteraf tot een virtuele rondleiding.

Dronevideo

Met behulp van een drone kun je jouw bedrijf in vogelvlucht en op een hele mooie manier filmen, zowel van binnen als van buiten. Het is dé manier om een (bedrijfs)video extra dynamiek te geven. Wij werken samen met een gecertificeerd vlieger die tevens een ervaren fotograaf is.

Meer informatie

We helpen je met veel enthousiasme bij de productie van een video naar keuze. Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.