Heb je onvoldoende capaciteit, tijd of kennis voor die online communicatieklus? Onze enthousiaste experts staan te popelen om jou te adviseren of (tijdelijk) extra handjes te bieden bij de uitvoering.

Van het onderhoud van jouw Facebook-pagina tot de creatie van een complete mediamix: wij regelen dit met plezier voor je. Wel met een duidelijk plan en doel, want schieten met hagel vinden we zonde. Ons marketing- en communicatieteam is ervaren op online gebied, maar wil je iets met print? Ook geen probleem. Laat ons weten waar we jou mee kunnen helpen. Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

 1. Communicatieplan

  Zonder duidelijk plan in de hand is het ontwikkelen van een nieuwe website, huisstijl of complete mediamix een lastige klus. Schakel een van onze communicatie-experts in.

  Lees verder

 2. Social media

  Als je social media goed inzet, creëer je meer zichtbaarheid én websiteverkeer. Op basis van jouw doel en doelgroep helpen we je het juiste medium te kiezen. Maar daar blijft het niet bij!

  Lees verder

 3. Digitale nieuwsbrief

  Uit ervaring weten we dat gemiddeld 30 tot 40 procent van de ontvangers een digitale nieuwsbrief leest en opent. Een uitstekend medium dus om een vaste klantengroep te creëren.

  Lees verder

 4. Contentcreatie

  Onze communicatie-experts zijn gek op het maken van content. Dus als je hulp nodig hebt bij het realiseren van creatieve teksten, beelden en video's... zij weten er wel raad mee. 

  Lees verder

 5. Bedrijfspresentatie

  Presenteer jouw bedrijf, product of dienst met een inspirerende PowerPoint, Prezi of Sway. Wij helpen je met plezier bij de creatie, zodat jij je kunt richten op de voorbereiding.

  Lees verder

 6. Bedrijfsvideo

  In de afgelopen jaren nam het online gebruik van video enorm toe. Met een vlog, animatie of virtuele rondleiding van Verdel trek je pas echt de aandacht van jouw (potentiële) klant.

  Lees verder